OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Hijab community

share hijab secrets, discover styles we all love

Siapa disini yang komedoan? Pasti gengges ya liatnya😩 udah coba berbagai cara buat ilangin komedo, dan sekarang ini yang menurutku paling ampuh ya pake activated charcoal. Caranya gimana? Cukup campurkan 2 sdt gelatin + air panas + 1 sdt activated charcoal, lalu tinggal oleskan deh. Aku dapet activated charcoalnya dari @collection.up , untuk gelatin kalian bs cek di shopee dll yah!
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
8 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Yang tanya aku pake lipstick apa di IG story. Ini jawabannya😊😊Aku pakai lipstick dari @moodmatcherindonesia yang awet parah walaupun udah makan dan minum. Dan yang makin bikin suka krn lipstick ini bikin bibir lembab terus😻💋💄Thank u @moodmatcherindonesia for sending me this awesome lipstick💄❤💄❤💄.. #clozetteid
6 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
How to wear yellow mustard in style? You can steal Star Clozetter Dessy's look. Simak inspirasi gaya Hijab dari para Clozetters hari ini di Hijab Community. Image shared by Star Clozetter @dessydyl. Yuk, share juga gaya hijab andalan kamu
View 1 more comment
sylviaodilia 14 Jan 2018
love it 💖
sylviaodilia 14 Jan 2018
love it 💖
sylviaodilia 14 Jan 2018
love it 💖
bitterswag 15 Jan 2018
💗
29 likes
see more from this collectionClozette Hijab
+ View more details
Feelin’ blue 🐟🐬🐳💧💎... #ladyuliastyle #ggrepstyle #themodestymovement #clozetteid
safiranys 15 Jan 2018
Tasnyaa😍
sylviaodilia 15 Jan 2018
love it 💖
13 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

You can match hijab with distressed or ripped jeans and colorful sandals for pure funky look. Simak inspirasi gaya Hijab dari para Clozetters hari ini di Hijab Community. Image shared by Clozetter @andinara. Yuk, share juga gaya hijab andalan kamu
sylviaodilia 15 Jan 2018
love it 💖
24 likes
see more from this collectionClozette Hijab
+ View more details
Tips Pakai Jaket Agar Penampilan Hijabers Makin Fancy
16 likes
+ View more details
hijab inspiration from fustany.com
cicipusfita 17 Jan 2018
red and white
9 likes
see more from this collectionInternet Inspiration
+ View more details
Are you happy everyday? No darling, no. Sometimes happiness is a feeling, sometimes it's a decision. Pull yourself together and play with colors... #Clozetteid #tuesdayquotes #lifeisbeautiful #acolorstory #lifeisgood #abmhappylife #starclozetter #flowerpower #chictopia
7 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
A cup of tea is an excuse to share great thoughts with great minds ☕☁🍃
7 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top