OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Beauty Blogger. Join my site to read all about beauty. www.meminebeauty.com

Love all the spot at this cafe! Not just the good spot for take a picture, but u can also enjoy yummy food ❤️
No need to worry, free to take pics without minimum payment and their service is so nice! 📍@unisoncafe
#clozetteid #meminebeauty #minefashionjourney #mineplacerecommendation #potd
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Imlek sebentar lagi~
Saatnya berburu baju baru untuk merayakannya! Seneng banget bisa sharing mengenai “Fashion Imlek” di acara kemarin yang diselenggarakan @indoblognet & @mangga2square ❤️ Selain sharing, kita juga keliling untuk melihat Factory Outlets yang biasanya terdapat diluar kota Jakarta loh! Ada 6 FO dan sebentar lagi total menjadi 7 FO dalam 1 tempt di Jakarta yaitu pusatnya FO @mangga2square!! Ngga usah bingung lagi, yuk check koleksi untuk imlek di @mangga2square 😍

#meminebeauty #minefashionjourney #ootd #clozetteid #adafodimangga2square #factoryoutletjakarta #fashionimlek #manggaduasquare @premier.fo
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Sudah ke Tomorrow Space kah? Tempat mana yang jadi favorite mu untuk foto?
Kalau Aku sih salah satunya ini ❤️ #meminebeauty #clozetteid #ootd #minefashionjourney @tmrrwtdy @sgelive.id #tomorrowspace #investasibukanpunyaorangkayasaja #investasipunyakitasemua #artinstallation #artspace #art
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Keliatan tinggi pake baju ini 😍
Sukak banget!
Thanks to @oudre_id ❤️ #meminebeauty #clozetteid #ootd #minefashionjourney
cicidesri 19 Jan 2019
😍😍😍
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Just love all of the vibes around here
@vintagevibesstore
#meminebeauty #clozetteid #potd
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
One of my favorite spot at Tomorrow Space ❤️
Enjoy 7 arts installation by Sembilan Matahari, Stereoflow, Jong Merdeka, and many more!
Selain banyak spot foto bagus, kalian juga harus tau nih cerita dibalik setiap karya yang ada ditempat ini. Penasarankan? Langsung aja dateng kesana dan cari juga spot kesukaan kalian! Tag and mention @tmrrwtdy menggunakan hashtag #tomorrowspace #investasibukanpunyaorangkayasaja #investasipunyakitasemua untuk tampil di slideshows yang tersedia.

Tempatnya dimana sih?
Ada di @senayancity Mall, Ground Floor
10.00 - 22.00
Weekdays IDR 55.000
Weekend IDR 82.500

Check spot foto #recommended by me di highlights yasss!
#meminebeauty #mineplacerecommendation #ootd #art #artinstallation #artplace #artspace @sgelive.id #clozetteid
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
1 like
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Huh.. what do you say? Please take a good look in the mirror before judging people, can you?
#clozetteid #meminebeauty #minefashionjourney #potd #ootd #hosbukanhoax #iwearceco
7 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Show them you’re not the ordinary type, go find your Vintage Vibes on this store! One of my favorite spot at @vintagevibesstore ❤️ #feelsyourvintagevibes 📸 by @priscaangelina ............... #clozetteid #meminebeauty #mineplacerecommendation #kontesfotovintagevibes #kontesfotohikenrun #potd
8 likes
Categories : entertainment
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top