OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Blogger // Fashion Enthusiast & Writer // I love Japan, my style and illustration are mostly influenced by Japanese style, culture, and kawaii. Blog: www.bigdreamerblog.com

Instagram

Ewha Womans University is an interesting area, not only a women’s university but its area also a popular shopping district in Seoul. If you’re looking for cheap clothes/ accessories, here is the place 😉 More on my blog #bigdreamerblog
.
.
.
#clozetteid #BigDreamerInKorea #exploreseoul #ggrep #ewhawomansuniversity #koreatrip #koreatravel #ktoid #explorekorea #visitkorea #travelerindonesia #girlsaroundtheworld #exploretheglobe #gudetama #travelblogger #여행 #여행스타그램 #이화여대 #여랭에미치다 #旅行 #旅行大好き
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Pink much? 💖 Finally visited this pink cafe today @sofashioncafeid 🤩 It’s full because this is weekend, tapi aku beruntung banget karena pas mau bayar jdi banyak seat kosong dan aku pretty much foto di setiap instaworthy spot 😬😬 More pink photos coming on my feed! Tulis di blog ga ya? 🤔
.
.
.
#clozetteid #bigdreamerwander #foodmonsterescape #instaworthyjkt #jktgo #jktfoodie #cuteplaceid #sofashioncafeid #cafehopping #cafeteller #fashionblogger #lifestyleblogger #かわいい #可愛い #음식 #카페
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Lagi di Tokyo Disneyland *halu* Missing the parade 🙂 Tadi ngubek2 foto pas di Jepang, pengen nulis lagi tapi kok fotonya ga ada yang bagus 😅 Aku kalo udah liburan suka lupa buat foto detail2 kecil, antara keasikan menikmati langsung atau salah fokus :”) DAN KARNA MEMORI HP RUSAK SEMUA FOTO JEPANG GONE! 😭😭😭😭 #BigDreameraInJapan... #clozetteid #tokyodisneyland #toystory #disneyland #disneylandparade #exploretokyo #ggrep #japanloverme #jntoid #japantravel #disneylover #旅行 #여행 #여행스타그램 #일본여행 #東京ディズニーランド
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Belom siap, ada yang maksa buat upload foto ini 😒 @jssicanoviaa 😅😅 Aku miringin karena iseng aja, eh tapi ini yang foto si @kikyangela 🤣 Jessica mah ngepush doang 🙄
.
.
.
#clozetteid #fashionblogger #japobsOOTD #denimondenim #kfashion #koreanstyle #ulzzangfashion #ggrepstyle #styleinspo #styleinspiration #darlingdaily #lifestyleblogger #今日の服 #コーデ #패션 #패션스타그램 #스트릿패션 #패피 #오오티디
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Beret hat: little touch for any simple outfits 👌🏻 This is what I wore to yesterday’s Peko-chan event, don’t have many red clothes, so I just wear my red beret 😅 Lepas topi langsung ga sesuai dresscode 🤣 #japobsOOTD
.
.
.
#clozetteid #fashionblogger #outfitoftheday #lookbookindonesia #ootdindo #ootdindokece #ootd4nylonjp #wearjp #berethat #casualstyle #ggrepstyle #styleinspo #styleinspiration #bloggerperempuan #패션 #패션스타그램 #패션피플 #스트릿패션 #오오티디 #今日の服 #今日のコーデ #コーデ
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Still have a lot of photos left 😅 Akhir-akhir ini lagi sering upload foto lama karena belom main-main ke tempat baru/foto #japobsOOTD lagi 🙏🏻
.
.
.
#clozetteid #fashionblogger #lifestyleblogger #travelblogger #bloggerperempuan #instaworthyjakarta #explorejakarta #kanpaipik #kanpai #ootdindo #lookbookindonesia #outfitoftheday #instagrammable #ilovejapan #ggrep #japanlover #japanvibes #여행 #여행스타그램 #패션 #오오티디 #旅行 #今日の服 #コーデ
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Long dress, sneakers, and messy half-bun ✌🏻 #japobsOOTD
.
.
.
#clozetteid #fashionblogger #outfitoftheday #styleinspo #styleinspiration #ootd #ootdindo #lookbookindonesia #lookbook #wearjp #ootd4nylonjp #streetstyle #dongdaemundesignplaza #filadisruptor2 #kfashion #패션 #오오티디 #스트릿패션 #今日の服 #今日のコーデ #コーデ
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Gonna come back, but not in summer! 🤣🤣 Hongdae is one of the must-visit area in Seoul 👏🏻 Read more about things to do in Seoul on my blog #bigdreamerblog #BigDreamerInKorea
.
.
.
#clozetteid #exploreseoul #hongdae #ktoid #travelblogger #travelerindonesia #travelbloggerindonesia #hongik #cafedeparis #koreatravel #홍대 #여행 #여행에미치다 #旅行 #旅行大好き
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top