OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Blogger // Fashion Enthusiast & Writer // I love Japan, my style and illustration are mostly influenced by Japanese style, culture, and kawaii. Blog: www.bigdreamerblog.com

Instagram

Taking pic with chicken zodiac 🐓 You can find these zodiac statues before entering Haedong Yonggungsa Temple in Busan. What’s yours? 😬 If you want to read the blog post, simply click link in bio! 🥰 #BigDreamerInKorea #bigdreamerblog
.
.
.
#clozetteid #travelblogger #ggrep #explorebusan #busankorea #koreatrip #ktoid #travelkorea #koreatravel #haedongyonggungsatemple #femmetravel #damestravel #visitkorea #부산 #부산여행 #해동용궁사 #여행에미치다 #여행스타그램 #旅行 #旅行記
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Finally updated: Things to do in Busan on #bigdreamerblog 🤗 I listed some places to go in Busan, wish it can be helpful for you who want to visit Busan soon/ in the future 😁😁 Link in bio! #BigDreamerInKorea (In frame: Gamcheon Cultural Village)
.
.
.
#clozetteid #busan #travelblogger #gamcheonculturevillage #gamcheon #koreatrip #explorebusan #traveler #ktoid #damestravel #ggrep #koreatravel #visitkorea #visitbusan #여행 #여해스타그램 #부산 #부산여행 #감천 #감천문화마을 #旅行 #旅行記 #韩国
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Happy weekend! -Dari aku yang katanya ingin produktif tapi main pubg dan nonton seharian 🙋🏻‍♀️ #japobsOOTD
.
.
.
#clozetteid #fashionblogger #styleinspo #ootdbloggers #ggrepstyle #lookbookindonesia #ootdindo #ootdindokece #styleinspiration #streetstyle #wearjp #コーデ #ファッションコーデ #ファッション #패션 #스트릿패션 #오오티디 #패션룩북 #今日の服 #今日のコーデ
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Rindu yang biru-biru aku tuh 😢 Pas lagi di Pulau Ayer ini bangun2 udah langsung ngeliat laut 🤗 #BigDreamerWander... #clozetteid #pulauayer #travelblogger #indonesiantraveler #idntravel #travelblog #femmetravel #ggrep #damestravel #girlsaroundtheworld #exploreindonesia #pesonaindonesia #vitaminsea #fashionblogger #lifestyleblogger #islandlife #여행 #여행스타그램 #여행에미치다 #旅行 #旅行記 #旅行大好き
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Level up this simple outfit with statement sandals (Temali Sandals) from @iwearup 🥰🌈 Swipe to see the cute details! ✌🏻 #japobsOOTD
.
.
.
#clozetteid #fashionblogger #ootdindo #iwearup #lookbookindonesia #ootdbloggers #ggrepstyle #ootdindokece #styleinspo #outfitinspiration #패션 #패션스타그램 #오오티디 #今日の服 #今日のコーデ #コーデ #ファッション #ファッションコーデ
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Jembatan Ampera from different angle 🙋🏻‍♀️ Somehow ke Palembang bikin aku inget Pontianak, soalnya tipe rumah sama jalannya mirip gitu 😅 Even pas lagi ke sini jadi inget sama alun-alun di Ptk wkwkw #BigDreamerWander
.
.
.
#clozetteid #palembang #explorepalembang #jembatanampera #exploreindonesia #travelblogger #travelerindonesia #pesonaindonesia #ggrep #idntravel #travelblog #dametravel #palembangkece #여행 #여행스타그램 #여행에미치다 #旅行 #旅行大好き #旅行記
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Ada kok saatnya aku kondangan ga pake sneakers 🙋🏻‍♀️ Btw kasian kalo ada yang ketipu sama nih foto, kok terlihat polos dan ramah, padahal aslinya lirik bacok 🤣🤣 #japobsOOTD
.
.
.
#clozetteid #fashionblogger #ootdindo #ootdindokece #ggrepstyle #lookbookindonesia #lookbook #ootdbloggers #indonesianfemalebloggers #bloggerperempuan #styleinspo #merongshop #ootd4nylonjp #wearjp #패션 #패션스타그램 #스트릿패션 #오오티디 #패션룩북 #今日の服 #今日のコーデ #コーデ #ファッション #ファッションコーデ
7 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
[GIVEAWAY] Here is the result using @purbasarimakeupid Intense Liquid Liner, easy to use, quick dry, and smudge-proof.
Anyway, you can swipe to second photo to see how I apply my signature wing eyeliner. Oh iya, mereka lagi ngadain giveaway lho. 1 orang pemenang akan mendapatkan Silver Accessories by @dparis_silver value up to 300k dan 2 buah Purbasari Lip Shimmer.
Cara ikutan giveaway: Repost foto ini sebanyak-banyaknya, jangan lupa nulis caption unik kenapa kamu pantes menangin giveaway ini, trus mention aku @japobs dan tambahin hashtag #JapobsxPurbasari, serta jangan lupa ngajakin temen yang banyak biar kesempatan menang semakin besar! Good luck ;)
.
.
.
#clozetteid #purbasariDjoempaJuita #MeetYourTrueMatte #PurbasariIndonesia #PurbasariMakeup #giveaway #bloggergiveaway #giveawayindonesia #beautybloggerindonesia #bloggerperempuan #indonesianbeautyblogger #indonesianfemalebloggers
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Took a break and I’m back (ready not ready) ✌🏻 Visited Pulau Kemaro when I was in Palembang last Sunday, will tell you more about this place on #bigdreamerblog 😺 #BigDreamerWander
.
.
.
#clozetteid #pulaukemaro #travelblogger #traveler #idntravel #indtravel #travelerindonesia #explorepalembang #exploreindonesia #femmetravel #dametraveler #ggrep #travelbloggerindonesia #여행 #여행스타그램 #여행에미치다 #旅行 #旅行記 #旅行大好き
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top