OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Cherry Girl and Cat Femme

Happy piggy day!🐽🐷 一 恭喜新年快樂🌹~
#cny #makeuplooks #clozetteid #clozette #bloggers #surabayablogger #beautyblogger #snowcamera
1 like
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Welcoming 2019 (or new year) with this best snow white looks photo in 2018一Kalau ngomongin soal tahun baru pasti enggak terlepas dengan new year resolution kan??🎉..Well kalau resolusi aku sendiri di tahun baru 2019 ini aku pengen banget bisa dye rambutku ala ombre-ombre gitu or maybe more colorfull like anime's hair(?) But jujur kalau dye rambut warna warni gitu pasti in the end rambut aku bakal rusak seperti bercabang, kering, dan kusut banget ─ so aku harus gimana nih??..Untung sebelumnya my mom(yes she is hair stylist💇) memberikan aku rekomendasi untuk nyobain hair mask dari @lolaneindonesia ini. Setelah nyoba hair mask ini rambut ku jadi halus dan sehat banget walaupun aku sering mencatok atau curling my black hair ini. So sekarang aku enggak perlu takut lagi untuk dye warna rambut aku karena pasti rambutku enggak akan rusak kalau pakai masker ini. 一Thank you @lolaneindonesia sudah membantu aku mewujudkan resolusi rambut ombre aku di tahun baru ini!!😘😘 #shinewithlolane #lolaneindonesia
1 like
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I hate red lipstick it makes me look like old woman ─ Sorry i changed my mind, IM TOTALLY IN LOVE WITH RED LIPSTICK RIGHT NOW!💋❤
.
.
By the way i use @nyxcosmetics liquid suede cream lipstick in "Kitten Heels🐱👠". Overall i LOVE this cream lipstick. This cream lipstick has soo many shade (30 shades lol) 一And the shade ugh..SO COLORFULL AND BRIGHT💖! Not just only one, there is a lot things that make me love this cream lipstick. So if you curious, soon i will post the full review in my blog! Maybe in January?
.
.
Ps: this is matte! So you will fall to it girls!!💘
#clozetteid #endorsement
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Should i say hello to 2019 with this look💖
.
.
Face recipe:
@nyxcosmetics_indonesia Mesh cushion foundation
@nyxcosmetics Liquid suede cream lipstick in "kitten heels"
@chicaychico_official One shoot eye palette( ps: i bought it from @altheakorea )
@makeoverid Shimmering powder
@maybelline Cheeky glow blush on
@queenlashes_id Mink lashes
@kaneboofficial Eyeliner in jet black
.
.
#clozetteid #nyx #nyxcosmetics #chicaychico #althea #altheakorea #makeovercosmetics #maybelline #kanebo #cute #kawaiifashion #bloggers #bloggerstyle #influencersurabaya #influencer #surabayablogger #blogging #bloggermania #beauty #makeupartist #makeuplooks #beautyful
1 like
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Mesh foudation─ Why not? Just try something new!
.
.
Foundation dari @nyxcosmetics_indonesia ini meracun BANGET lo angels! Enggak cuma karena coverage nya, foundation ini long lasting di wajah loh!💖
Pilihan shadenya juga banyak dan hasil dari foundation ini bener-bener WOW👍. Thank you so much @clozetteid yang memberikan ku kesempatan untuk mencoba produk high end ini!!
.
.
Sebenarnya enggak cuma itu aja sih, masih banyak yang buat aku jatuh cinta sama foundation ini ─ So if you wanna know just click a link in my bio!💋💋
#clozetteid #nyxcosmetics #nyx #foundation #makeup #influencer #makeupartist #endorsement #bloggers #bloggerstyle #bloggerlife #blogging #kbvb #bloggermania #beauty #indonesianblogger #surabayablogger #beautybloggers #influencersurabaya
1 like
Categories : makeup, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
1 like
Categories : makeup, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Icy girl anime makeup look for x'mas holiyay!❄⛄
#klaraholiday2018 #clozetteid #makeup #cosplay #anime #winterlook
.
.
Face recipe:
☆ @nyxcosmetics_indonesia TOTAL CONTROL CUSHION MESH FOUNDATION
☆ @nyxcosmetics LIP SUEDE
☆ @maybelline COLOR SHOW BLUSH
☆ @thebodyshopindo SHINE LIP LIQUID
☆ @viva.cosmetics EYEBROW
☆ @thesaemid TIP CONCEALER
☆ @pondsthailand MAGIC POWDER
☆ @kate.tokyo.official_jp EYELINER
1 like
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
ARTICLE
W I N O N A A: [REVIEW] Purbasari Brightening Cool BB Cream
data:blog.metaDescription...
BB Cream kualitas holygrail dengan harga murmer banget!? Percaya atau enggak yuk langsung baca artikelku ini!
ValeryWinonaa shared this article
from valerywinonaa.blogspot.com
1 like
Categories : articles
+ View more details
My smile is deathly because im femme fatale🌹

Face recipe:
♡ @purbasarimakeupid 一Brightening Cool BB Cream
♡@kate.tokyo.official_jp 一Eyeliner in Jet Black
♡@revlon 一Blush on & Lipstick shade Ginger Rose
♡ @beautycreations.cosmetics 一Tease Me Palette & Scandalous Glow Hiliter

Ps: i got this palette and hiliter from @ivabeaute.id 💖

#clozetteid #clozette #makeuptutorial #makeupartist #makeupparty #makeupkorea #kawaiigirl #victorianstyle #beauty #beautybloggers #surabayainfluencer #cute #beautyvloggerindonesia #beautytime
2 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top