OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

23. I'm a foodie by day and a beauty creator by night. See my writings on castleindeair.com ;)

Describe yourself in one word, tell me in the comment box below! And I'll tell you my opinion based on your feed 🙈
Coba deskripsikan dirimu sendiri dalam satu kata 💖 Kalo aku : cute huahahahahaha 😆

Dress @tresjoliebyminimal 👗
#clozetteid #tresgirls
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
versi flatlay dari acara piknik bulan lalu 🙈 ngga kerasa ya sudah bulan November, ngga kerasa sudah mau tahun baru juga hmmmm 🤔 time does fly ya! #picnic #clozetteid #theAmbarrukmo
ArhaZahra 2 Nov 2018
Lucu
8 likes
Categories : travel, food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Everyone is creative, cause you know : God is creative; You are created according to His image, so you are creative! ☺️ Yuk berkarya ✨

📷 @adrian.anwar 🙏🏻 #clozetteid #ggrep #ootdindo
6 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Stop bergumul, start berjuang 💪🏻 Keep going, cause you didn't come this far just to come this far 🚦 #clozetteid
6 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
posting a low exposured photo once in a while doesn't hurt, does it? ☺️

wearing my current favorite heels @symbolize_shoes 👡 #symbolizesquad
#clozetteid #lookbookindonesia #ggrep #ootdindo
6 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
adulting is perceiving how many things don't call for you to touch on 🙃🌞 #notetomyself
📷 @wulanwu
#ggrep #ootdindo #lookbookindonesia #clozetteid
8 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Serunya sore-sore having picnic lunch di area gardennya @royalambarrukmo 🏝🌯🥗 Ini nggak cuma ala-ala lho, buat kamu yang stay di #RoyalAmbarrukmo juga bisa disiapkan picnic lunch seperti ini 👌🏻• #theAmbarrukmo #clozetteid #explorejogja #jogja
4 likes
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
@punikadeli ini lokasinya di dalam @royalambarrukmo, menunya lebih ke pastry, dessert, dan beverage 🥧🍹🍰 mushroom lasagnanya aku suka banget sih 👌🏻😋• #RoyalAmbarrukmo #PunikaDeli #clozetteid #explorejogja #jogja
3 likes
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Kalo kemarinan sudah stay dua malam di @grandambarrukmo, besoknya aku dapat kesempatan untuk stay di @royalambarrukmo ☺️• #RoyalAmbarrukmo ini interiornya lebih ke arah heritage gitu kalo dibandingkan dengan #GrandAmbarrukmo Kalo kalian into history dan cultural gitu, wajib banget stay di sini, dijamin betah 👌🏻 Soalnya, kamu tinggal jalan kaki aja untuk visit Museum Ambarrukmo, nanti bakal dijelasin sejarahnya Sultan Hamengkubuwono VII yang sempat tinggal di villa itu 🏠•📷 @merli_sansan #theAmbarrukmo #explorejogja #jogja #clozetteid
4 likes
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top