OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Blogger and Vlogger for Beauty and Skincare. Love to traveling especially Japan. Start to explore more about Fashion and Kuliner.

Trik buat kamu yg pengen punya lipetan mata yg besar.. tujuannya bikin mata terlihat lbh besar kaya orang bule.. .
.
❣️Eyelid Tape Skin type L , ada 2 tipe (transparant dan skin) dan 2 ukuran (S dan L) , aku pake yg L karena lemak di mataku banyak jd butuh pertahanan yg lbh mantep .. nampel banget trus menyatu jd pas makeup gak keliatan.. mudah digunakan bahkan kadang mandi aja gak copot.. gak bikin gatel pula.. .
.
❣️ Malian Eye Enchanting Duo Set , ini brush multifungsi dan gak ribet karna bolak balik jd buat travelingpun aman.. brush cukup lembut dan gak nusuk2 .
.
❣️ Makeup Puff Blender , agak keras sih tp dia bs membesar klo dikasih air.. yg aku suka dia ada tempatnya jd gak jorok ditaro dmn2 .. .
.
❣️Roller Hair WS -01 , semenjak punya ini aku pake terus haha enak banget gak perlu pake penjepit buat secure rambutnya karna udah tersedia, 1 pack isi 3 .. .
.
.
All product yg aku mention diatas bs kalian dapatkan di @wu.sisters .. aku rekomen si eyelid tape nya sih.. i used it everyday untuk bikin lipetan mata palsu.. .
.
.
.
.
.
.
.
#makeuptutorial #clozetteid #makeup #beauty
@tampilcantik @ragam_kecantikan #tampilcantik #ragamkecantikan #메익업 #뷰티 #인스타그램 #hisafututorial #아이스 #아이섀도우 #motd #koreanmakeup #partnershipwithhisafu
Categories : makeup, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Manage to upload 1 look at this hectic day .. Meet my Greecian Top from @or.fin .. You can try 5 different styles everyday even more just be creative .. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#Clozetteid #StyleBlogger #OOTD #POTD #FashionBlogger #StreetStyle #스트릿스타일 #스트릿록 #UrbanFashion #FashionVibes #GGRep #LookbookIndonesia #ilovemybody #hisafudressup #partnershipwithhisafu
3 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Say hello to Wednesday and Say hello to my Cropped Knit Top in Mint Green from @pomelofashion , suka banget karna bisa dipakai 2 ways (depan belakang)..
.
.
.
.
.
.
.
.
#ootd #outfit #lookbookindo #indofashionpeople #clozetteid #스트릿패션 #스트릿룩 #스트릿스타일 #streetlook #style #partnershipwithhisafu #hisafudressup #fashionpeople #pomelofashion
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Look at that sharp clean liner ive got from @chicaychico_official One Kill Eyeliner Liquid Brush Pen .. Suka banget soalnya selain tipis yg bikin gampang gambar di tightline, ternyata dia gak smudge walaupun aku gosok2 dan waterproof (jgn lupa slide karna aku ksh video storyku pas unboxing).. Sayangnya warna hitamnya gak terlalu pekat but its oke i still LIKE it.. .
.
There is 13% discount off.. Go check here https://hicharis.net/hisafu/chK or click the link in my bio.. .
.
.
.
.
.
.
.
#clozetteid @charis_celeb #charisceleb #chicaychico #eyeliner #eye #아이 #아이라이너 #뷰티 #makeup #beauty #koreanmakeup
6 likes
Categories : makeup, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Survived Monday: ✅
How about you?? .
.
.
.
.
.
.
.
.
#clozetteid #ootd #outfit #스트릿룩 #fashionindonesia #스트릿패션 #partnershipwithhisafu #hisafudressup #lookbookindonesia #streetstyle #stylebook
6 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Not confidence with bold but still want to use RED as your lipstick?? Try @ultimaii_id , they give moist, wearable red lipstick you can use daily .. Mine in the shade Ruby.. .
.
.
.
.
.
.
#clozetteid #redlipstick #lipstick #립 #부티 #셀카그램 #koreanmakeup #makeup #beauty #lip
newHildaIkka 15 Jan 2019
Cantik Kak 😍😍
8 likes
Categories : makeup, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Why be moody when u can shake your booty with pretty comfortable Tuscan skirt from @or.fin .. .
.
.
.
.
.
.
#clozetteid #ootd #outfit #스트릿룩 #fashionindonesia #스트릿패션 #partnershipwithhisafu #hisafudressup #lookbookindonesia #streetstyle #stylebook
5 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Im so chubby in this pic 😣 need extra workout then .. this my new resolution in 2019.. more workout and healthy food.. ..btw don’t forget to watch my tutorial for this makeup (latest video), im using new product from @ultimaii_id .. check it out.. .......... #clozetteid #makeup #ootd #makeuptutorial #아이섀도우 #셀카그램 #koreanmakeup #partnershipwithhisafu #beauty #closeup #뷰티
2 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
We dont ‘have’ a great day, We ‘Make it’ a great day.. So do it now because today is friYAY .. .
.
Dress from Lunel in Taupe @saeriofficial .
.
.
.
.
.
.
.
.
#ootd #outfit #style #fashionindonesia #스트릿패션 #스트릿룩 #streetlook #hisafudressup #partnershipwithhisafu #clozetteid #quoteoftheday #greatday #lookbookindo #indofashionpeople
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top