OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Blogger and Vlogger for Beauty and Skincare. Love to traveling especially Japan. Start to explore more about Fashion and Kuliner.

Getting ready for Chinese New Year wrapped in @amygostore cheongsam 旗袍 from their newest CNY collection for @amygostore fun Spring styling event Yesterday at @homebrew.id 🍊🎊
.
.
-
📸: @gianciana .
.
.
Check out @amygostore for chic ready to wear clothings and of course their latest CNY collection ❤️🤗
.
.
.
#amygostoreootd #confidentme #ootd #style #steviewears #collabwithstevie #ggrep #lookbook #stylehaul #cgstreetstyle #ggrepstyle #charisceleb
kerenejesica 24 Jul 2018
lucunyaa
10 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Saat traveling aku suka bawa scrub buat badan supaya tetap bersih karna pasti seharian diluar kan.. This time i choose Milk Bubble Body Scrub from @w.labglobal_official that i got from @charis_official .. ..enaknya bawa ini karna packagingnya tube jd gampang pakenya dan gak belepotan.. scurbnya wangi dan butirannya gak kasar.. Bagi kalian yang pengen coba produk ini juga, bs langsung ke http://hicharis.net/hisafu/1Fk karna lagi ada disc loh.. ..Apa kalian suka bawa scrub juga klo liburan?? tell me whats ur favorite?? ..... #milkbubblebodyscrub #bodyscrub #scrub #charisceleb
8 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Beri kesan tegas, taja, dan misterius pada makeup matamu dengan gaya smokey eyes berikut http://bit.ly/2Bm9Enl. Video ini di-share kembali oleh Clozetter: @shafirasyahnaz . Cek Tutorial Updates lainnya pada Tutorial Section.
sakuraika 30 Jan 2018
aaa cantik bangeett, sukaaa 😍
18 likes
Categories : makeup
Tags : clozettetutorial
see more from this collectionClozette Tutorial
+ View more details
Violet Lover💓💓 [play video]

Product Deets:
@urbandecaycosmetics Electric Palette
@sephoraidn Pencil from Nude Palette
@moodmatcherindonesia Liquid Lipstick Miss Mauve

@ellyfenn
1⃣Marie Beauty Eyeliner - Ini bagus banget eyelinernya, waterproof dan karena ujungnya slim jadi bagus untuk bikin wing eyeliner!
2⃣Red Cherry Eyelashes - Bulu mata badai ga ngerti lagi keindahannya. 
3⃣Cosmetic Art Eyebrow Pencil - Pensil alis yang ga perlu rautan, cara pakainya lucu banget, kaya pencil warna jaman dulu yaa.. Gemes!!.
.
Jadi kamu suka yang formal glam look atau casual glam look?
.
.
.
@indobeautygram @indovidgram @brian_champagne @wakeupandmakeup @muasfeaturing @featuremuas @flawlessdolls @makeupgalss @undiscovered_muas @underratedmuas @abhjunkiess  #indobeautygram #ivgbeauty #browtutorial #brian_champagne #wakeupandmakeup #muasfeaturing #featuremuas #undiscoverd_muas #flawlessdolls #hypnaughtymakeup #underratedmuas #makeupclips #makeupvideo #makeupartist #muajakarta #makeuptutorial #allmodernmakeup #clozetteid #makeupwithregina #urbandecayindonesia #sephoraidn
hisafu 28 Jan 2018
iuww purpleee
kerenejesica 30 Jun 2018
loveeee
2 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
ARTICLE
8 Most Delicious Frappuccinos On the Starbucks ~Secret Menu~
8 best Frappuccinos from the Starbucks Secret Menu!...
Simak juga artikel menarik lainnya di Article Section pada Clozette App.
ClozetteCREW shared this article
from seventeen.com
maryahulpah 24 Jan 2018
Favorite!
NuningZone 24 Jan 2018
love it 💕
bitterswag 30 Jan 2018
💗
21 likes
Categories : food
+ View more details
Pakai outfit bernuansa stripe yuk, Clozetters! Stripe never go out of style! Kamu bisa belanja produk fashion bernuansa stripe from head to toe MULAI 60K dari berbagai e-commerce site via #ClozetteSHOPPE!
http://bit.ly/251FIYh
bitterswag 30 Jan 2018
💗
20 likes
Categories : casual
see more from this collectionClozette Shopping
+ View more details
4 likes
Categories : makeup, makeup, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Welcoming another skincare product from local brand, Rubiena Beauty yg diformulasikan dg kandungan yg halal untuk mencerahkan kulit. Nah temen2 ada yg udah coba blm yaa ?
📷 @fazkyazalicka
.
.
.
@rubienabeauty @moeslemacom
#miradamayanti #cerahitucantik #rubienabeauty #skincare #moeslemacom #local #beauty #hijab #ClozetteId
5 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Happy Skin, Happy me! ✨💛
.
.
-
Here are two of my favorite skin care essentials when I have some extra time to pamper my skin: .
-@esteelauder Advance Night Repair Serum #anr .
-@skinisgood_official My Galvanic device with 24k gold plate that work to peel, nourish and tighten skin ❤️ p.s. this device is said to used in lots of beauty clinics in🇰🇷, but now we can use this device to do our own skin facial at home .
.
.
.
#flatlay #shotbystevie #collabwithstevie #sonyforher #skincare #skinisgood #charisceleb #stylehaul #lykeambassador #clozette #esteeid
maryahulpah 24 Jan 2018
Great flatlay 👌
14 likes
Categories : makeup, skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details

Advertisement

loading ...
Back To Top