OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Blogger based on Jakarta. www.innovamei.com

Hello November, changing mood into different filter!...Taken at Jatim Park, must have destination for "ibu-ibu kurang piknik" before riding camel. Yes, the real one.... #november #hellonovember #Clozetteid #셀카   #셀스다그램   #인스타그램   #selca   #일상  6 #데일리   #데일리룩   #얼짱   #셀피   #한국   #한국어   #주말   #한국어배우기   #책스타그램   #인스타데일리
1 like
Categories : motherhood
see more from this collectionInstagram
+ View more details
New blog post about purchase experience at The F Thing, one stop fashion and lifestyle ecommerce is on my blog. Link on bio, more #Ootd photos you can see at my previous post
.
.
.
.
Top from @darawomen
Jeans @mondayblues.id
All available at @thefthingworld .
.
.
. . . . . @clozetteid #Clozetteid #fashion #Clozetteidreview #TheFThing #TheFThingxClozetteIDReview
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Little bit story (as you can check my igs) The F Thing is one stop fashion and lifestyle ecommerce, they also have male fashion. So if you looking for good quality fashion item (they also sell beauty product), check their website, because I was satisfied with my purchase from The F Thing. @thefthingworld....... @clozetteid  #Clozetteid #fashion #Clozetteidreview #TheFThing #TheFThingxClozetteIDReview
2 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I'm not into fashion, but good outfit is a must. To be honest, I was tired hunting clothes with so-so quality. When I found good clothes with good price, it is mandatory to post ootd.
.
.
.
 Top and bottom from @thefthingworld
.
.
.
.@clozetteid #Clozetteid #fashion #Clozetteidreview #TheFThing #TheFThingxClozetteIDReview
1 like
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Belakangan malesssss pake banget kalau harus oles-oles krim. Tapi kalau tidak pakai pelembab kulit jadi kusam, malah makin berminyak juga..Jadi andalan sih sekarang face mist aja, karena less contact sama tangan, dan sekali nyobain face mist dari @evoludermid ini ternyata cocok dan enak. Teksturnya pas mendarat ke kulit juga lumayan asik. Review selengkapnya ada di blog, link on bio.... #셀카   #셀스다그램   #인스타그램   #selca   #일상  6 #데일리   #데일리룩   #얼짱   #셀피   #한국   #한국어   #주말   #한국어배우기   #책스타그램   #인스타데일리   #clozetteid   #셀스타그램   #photooftheday   #얼스타그램   #먹스타그램   #먹방   #igdaily   #instalike   #개스타그램   #냥스타그램   #bestoftheday   #indonesianfemalebloggers #evoluderm
1 like
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Hannah in dusty filter.......... #셀카   #셀스다그램   #인스타그램   #selca   #일상  6 #데일리   #데일리룩   #얼짱   #셀피   #한국   #한국어   #주말   #한국어배우기   #책스타그램   #인스타데일리   #clozetteid   #셀스타그램   #photooftheday   #얼스타그램   #먹스타그램   #먹방   #igdaily   #instalike   #개스타그램   #냥스타그램   #bestoftheday   #ulzzangstyle   #ulzzanggirl   #uljjang
2 likes
Categories : motherhood
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Our happiness is at our home. Is where the heart (and food) is............ #셀카   #셀스다그램   #인스타그램   #selca   #일상  6 #데일리   #데일리룩   #얼짱   #셀피   #한국   #한국어   #주말   #한국어배우기   #책스타그램   #인스타데일리   #clozetteid   #셀스타그램   #photooftheday   #얼스타그램   #먹스타그램   #먹방   #igdaily   #instalike   #개스타그램   #냥스타그램   #bestoftheday   #man
Categories : food
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Just a good morning in the mid week, wallet from @martinversa
.
.
.
.
.
.
.
#셀카   #셀스다그램   #인스타그램   #selca   #일상  6 #데일리   #데일리룩   #얼짱   #셀피   #한국   #한국어   #주말   #한국어배우기   #책스타그램   #인스타데일리   #clozetteid   #셀스타그램   #photooftheday   #얼스타그램   #먹스타그램   #먹방   #igdaily   #instalike   #개스타그램   #냥스타그램   #fashionblogger #martinversa
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Skincare routine sekarang kebanyakan pakai sheet mask, terus yang lagi suka pake Missha Tencel Sheet Mask.@missha.official
.
Untuk variannya yang aku beli ini kebetulan collagen semua. Tissue masknya enak, nggak terlalu tebal dan ngga tipis banget, terus essence-nya banyak.
.
Di foto ini aku pakai essence-nya saja, satu sheet mask essence-nya bisa pakai sampai 4-5x jadi sebetulnya hemat banget.
.
Buat yang suka sensasi dingin bisa simpan sheet masknya di kulkas sebelum dipakai.
.
Oyah tekstur essence-nya itu thick dan nggak menetes ke mata (which is mata aku tuh kalau kena essence sheet mask suka perih).
.
.
.
.
.
Jadi re-purchase nggak? Iya dong, kemarin beli di official shopnya di online aja cuman 12rb aja, murah banget @missha.id
.
.
.
#셀카   #셀스다그램   #인스타그램   #selca   #일상  6 #데일리   #데일리룩   #얼짱   #셀피   #한국   #한국어   #주말   #한국어배우기   #책스타그램   #인스타데일리   #clozetteid   #셀스타그램   #photooftheday   #얼스타그램   #먹스타그램   #먹방   #igdaily   #instalike   #개스타그램   #냥스타그램   #bestoftheday   #skincare #sociollabloggernetwork #innovamei
3 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top