OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Happy 1st birthday iLOTTE! Untuk memeriahkan first birthday iLOTTE, aku create makeup look nih menggunakan beberapa produk yang aku dapet dari iLOTTE nih :-Laneige BB Cushion Whitening- Cathydoll Ink Liquid Eyeliner- Vov Collection Eyes 3 Cosmo Pink No 03 Anyway bundling Laneige BB cushion yg super bagus lagi diskon 52% lho disini, bayangin dari harga 1 jutaan jadi cuma Rp 399.000,- loh! Gak cuma itu aja 5 JeJu Fresh Aloe Soothing gel 300ml jg turun harga sampai 237rb loh! Selain itu masih banyak produk2 lainnya. Dan jangan lupa, ada extra diskon 10% jg yaa kalo kalian buka dari link ini bit.ly/ilotte1st #iLOTTE #Amaz1ngiLOTTE #iLOTTE1stAnniversary #wonderfullyn #clozetteid
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Just tried all of the 6 shades from @lakmemakeup newest lippies MATTE MELT LIQUID LIP COLOR. As you know I'm a huge fans of Lakme Lip Color products that's why I'm excited for this!The suede-like finish feel so soft on your lips and feel so light without any sticky feeling or cracking issues. All of the colors are so beautiful and my favorites one hmmm okay it wasn't one cause I love Pink Sunset and Peach Pink on me.A must try for matte liquid lip color lovers!Go get yours at any Lakme stores or lakmemakeup.co.id.... #instantglam #lakmemeltmatte #stylingtrendsetters #lakmemakeup #lipswatches #lakme #mattelipstick #mattelips #wonderfullyn #lynebeauty #clozetteid
2 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Di #MinisoFansFestival2018 yang berlangsung di @centralparkmall kamu nggak hanya bisa belanja produk-produknya @minisoindo tapi ada acara seru lainnya seperti Beauty Talkshow dan berbagai games dan aktivitas menarik lainnya....@clozetteid #MinisoIndoxClozetteID #minisoindo #miniso #clozetteid #beautytalkshow #wonderfullyn #lynebeauty
Categories : casual, makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Happy happy happy happy 4th anniversary @clozetteid !Being Clozette Ambassador for almost 4 years and and be a witness to how Clozette Indonesia grows makes me feel so proud to be part of the community 💕Thank you for always be lovely dear Clozette Crew who always make Clozette Indonesia better than ever 😘@clinelleid @pondsindonesia @senkaindonesia @zap_beauty @jacquelle_official ..... #clozetteid #ClozetteUn4gettable #clozetteambassador #wonderfullyn #lynebeauty #anniversary
5 likes
Categories : others
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Last night from @pomelofashion The Summer'18 Collection preview with @clozetteid .
.
.
.
.
.
#iampomelo #findyourstyle #pomelofashion #clozetteid #wonderfullyn
9 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
@elsyoungid x @jesslynlyne GIVEAWAY!sesuai janjiku bakal banyak Giveaway di tahun ini kali ini aku berkolaborasi dengan Els Young untuk membagikan beberapa produk yang aku suka & tersedia di Els Young untuk kalian semua!Caranya mudah :1. Follow @elsyoungid & @jesslynlyne2. Screenshot post giveaway ini dan share di IG story kalian jangan lupa mention @elsyoungid & @jesslynlyne dan gunakan hashtag #ElsyoungxLyneGiveaway #ElsyoungID #LyneGiveaway *jangan di private ya akun kalian biar aku bisa lihat ^^!*3. Like & comment foto dengan produk apa di Els Young yang paling ingin kamu coba & mention minimal 3 teman kamu dan mention juga @elsyoungid & @jesslynlyne4. Perbesar kesempatan kali menang dengan merepost foto ini dengan menggunakan hashtag #ElsyoungxLyneGiveaway #ElsyoungID #LyneGiveaway Bisa juga dengan komen di foto" yang kalian suka di akun aku @jesslynlyne Akan dipilih 1 pemenang yang akan mendapatkan semua produk ini! YUP SEMUA dan Giveaway ini berlangsung sampai 20 Maret 2018!Good luck! 💕..... #wonderfullyn #lynebeauty #giveawayindonesia #giveawayid #giveawayindo #elsyoung #freeskincare #giveawayblogger #beautybloggerindonesia #beautybloggerindo #indobeautygram #clozetteid
8 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
I’m using 3 shades of @lakmemakeup newest product, Drama Stylist Shadow Crayon to create this look inspired from LakmeXSoe at Fashion Scout London Fashion Week 2018 by Archangela Chelsea. I’m so surprised with the great formula of these crayons. Very easy to blend, long lasting also come with water-proof and crease-proof formula which is very hard to find in stick or crayon eyeshadows.Available in 4 glam shades you can grab yours now at lakmemakeup.co.id... #lakmeeyeshadowcrayon #lakmegoestolondon #stylingtrendsetters #lakme #new #trend #clozetteid
9 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Officially opened! @makeoverid Store yang terletak di #PIKAVENUEKamu bisa mencoba berbagai macam produk MAKE OVER disana secara langsung!Mulai dari Intense Matte Lip Cream, Eyeshadow Palette, Foundation hingga produk-produk terbarunya juga lengkapLokasi Store-nya juga mudah banget, terletak di lantai 1 seberang Hush PuppiesLet's go shopping beauties! 💕.....@clozetteid #MAKEOVERSTORE #MAKEOVERID #MAKEOVERGRANDOPENING #clozetteid #wonderfullyn #lynebeauty #indobeautygram #makeover #grandopening #beautyenthusiast
Jennitanuwijaya 27 Feb 2018
waaa seru banget ada store baru :D
10 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram
+ View more details
It's not all about red for your Lunar New Year outfit!
You can play with pattern or mix & match so it's gonna be still have the oriental touch but not too much 👗👜👡
Here is some of the #PomeloLunarNewYear collections from @pomelofashion
.
.
.
.
#clozetteid #wonderfullyn #lynebeauty #pomelo
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top