OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

シーマ シェリー A Fun-Sized Princess ^_^ I love Japan's girly and kawaii Fashion and Culture ❤️ I blog about my daily kawaii lifestyle, OOTD and FOTD in: www.sheemasherry.com Instagram: @sheemasherry

Got this pic from my Disneyland 2015 folder. I’ve been always having this “awww😍😍😍” feeling every time I see this #shelliemay bag worn by girls walking in Disnyeland or posing on Instagram. Something like—OMG this is so cute I wanna buy it but pretty sure I don’t really use it much so should I buyyyy??? and the answer until today in mid 2018 is still “I don’t think so” 😅😅 — 🍓 it’s a handbag — I usually don’t use handbag as I like both my hands to be as free as possible and I can’t also stand hanging stuff on one shoulder, 🍓 it’s furry and fluffy... the maintainance would be extra, and 🍓is that a very huge head of a stuffed animal you carry???? — but it’s so cute and it’s shelliemaaayyy 😢😩 well at least I took a pic with it in the official shop 😅😂 what do you think? will you buy it? and if so, in what places / occasions will you wear it?
AmelitaYonathan 13 Jul 2018
aa so cute
deemiiaa 14 Jul 2018
cutir
8 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Thanking my darling @sorayaebhy so much for this lovely surprise, Victoria’s Secret “diaper” (?) backpack 😻❤️💋 , Alhamdulillah!!! I think she’s really living by rosulullah shallaallaahu ‘alaihi wa sallam’s hadist : .🌸 تَهَادَوْا تَحَابُّوا 🌸. : “Exchange Gifts as that will lead to increasing your love for one another” (Bukhari, sanad hasan)..And it’s so true as it makes me love her even more aside from her already amazing personality 😆🤗🌸 I should learn more from her in following rasulullah shallallaahu alaihi wasallam’s example like this 🤗❤️..[reposting this for rearranging my pink feed] 💖
deemiiaa 11 Jul 2018
❤️❤️❤️
kerenejesica 12 Jul 2018
gemes
8 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Meeting Uncle Totoro 😊🌱☔️ “Whoah 😲 so big! so fluffy! This was the second time I met him. The first time was when I was still 2.5 month young. I was cosplaying as Tombo from Kiki’s Delivery Service 🤓” — #ArchieZayden.... #myneighbortotoro #tonarinototoro #となりのトトロ
deemiiaa 11 Jul 2018
cutieeee ❤️
8 likes
Categories : others
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Adzan with 1 Year Old #ArchieZayden 👶🏻💙🕌 *His Expression Tho😂* .*maapin Mommy nya jawab Allaahu Akbar-nya cm sekali. sibuk nahan cekikikan sambil pegang kamera 😅. yang bener Daddy-nya, jawabnya 2 kali 😆*.Kindly visit my IGTV for the Uncut Version 🤗💕📺
AmelitaYonathan 7 Jul 2018
yaampun lucunyaa
5 likes
Categories : motherhood
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Maa Shaaallaah, Zayden finally met his Fav Teacher since His Womb-Time, @/UstadzKhalid Basalamah 😊💙👶🏻🤰🏻.Alhamdulillaah akhirnya kami brkesempatan brtmu dgn Ustadz Khalid Basalamah, di Tabligh Akbar Hong Kong. Byk sekali kebaikan yg sdh bliau ajarkan kpd kami smenjak pertama mengenal bliau di Ramadhan 2015 😊.Qaddarallah, saat ksni bliau sdg sakit krn kelelahan & jg jetlag stlah prjlanan kgiatan ibadah & da’wah makkah-madinah-kairo-HK 😢 tp subhaaanallah, kl bkn krn kami alhmdulillah brksmpatan sbg tamu undangan dlm Tabligh Akbar ini & jd tahu yg trjadi “d blkg layar”, kami sbg jamaah/murid bliau gak akan mengira bliau sdg sakit 😢.Krn saat mmbawakan kajian, bliau ttp ramah sprti biasa, kajian ttp seeepanjang biasanya (10 pagi-4 sore+break makan siang&solat zuhur), sesi tny jwb pun brjalan sprti biasa, ga ad kesan sprti mnjawab prtanyaan dgn buru2 spy cpt slesai. Malah ad bbrp prtanyaan yg bliau kmbali bahas pdhl sdh msk prtnyaan slnjutnya, dr sking bliau ingin beri jwbn ttg hukum Allah dgn sjelas2nya pd jamaah 😢.Zen blg, saat break mkn siang (yg rncananya kami akan mkn brsama ustad jg tp tdk jd krn bliau sakit & trnyta sdg puasa jg), bliau tidur sndrian di tmpt jamaah pria (di lantai beralas slimut tipis) stlah mngoles balsam k tubuhnya 😢 sdrhana skli, ga ad minta pngistimewaan sbg tamu jauh yg penting/apa,pdhl sdg sakit. Dan saat itu bru terlihat kl wjah bliau pucat dan ☹️ tp saat kmbali mbawakan materi, ga klhatan sm skali. Maa shaallah keikhlasan bliau mngajar smata2 mgharap wajah Allah & mneladani Rosuulullaah ﷺ 🤲🏻😢💕. #ArchieZayden udh kukenalkan dgn suara bliau dr msh di rahim. Mgkn dia jd trbiasa, krn slma kajian 6 jam itu, kami duduk plg depan (tp kdg pindah spy dia ga bosan), dan dia kooperatif bgt.. g nangis,g triak2, pdhl jamaah banyaaak bgt... lalu makan & bobonya jg cukup.. & alhamdulillah akhrnya bs ktmu lgsg sm yg punya suara yg sring dia dgr itu... bhkn didoakan spy jd Imam di Masjidil Haram! aamin ya Allah 😭💕 - smoga km jd org yg hatinya dekat dgn masjlis ilmu Allah ya Nak....Alhamdulillah & terima kasih utk smua yg mmbrikan kesempatan ini kpd kluarga kami. Jazaakumullah Khayran 😢🙏🏻😊💕
AmelitaYonathan 7 Jul 2018
love the colors!
5 likes
Categories : motherhood
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Whatever path Allah gives us, I believe that’s the best — whether or not we can see it clearly and directly today or we have to bear stormy days until we can really see the sunshine. Remembering that “Allah does not burden a soul beyond that it can bear” (QS 2:286) really makes everything easier. I believe that. We believe that. I hope Allah helps us to go through any things He has decreed for our life with patience and sincerity 😊💕🤲🏻
9 likes
Categories : others
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Life is easier with a reason 💖 #sheemasherrywrites
5 likes
Categories : others
see more from this collectionInstagram
+ View more details
“A day spent with you is my favorite day. So today is my new favorite day” ❤️💛— Yuk nostalgia bareng Aku dan @Zenkih melihat gimana Archie bertumbuh selama 1 tahun ini di blog-ku. Postingan blog ini sebenarnya adalah ungkapan kesanku dan juga Zeno menjadi orang tua untuk Archie selama satu tahun pertama ini, dan di situ aku masukkan foto-foto dari dia newborn sampai sekarang :’) *nostalgiabanget* 💙💙💙.Bahagia dan bersyukur banget. Plus gemes gereget karena ngerasa amazed banget maa shaaallah... betapa si bayi bisa segitu berubahnyaa seiring waktu selama setahun ini 😻💙 .Cuplikannya bisa lihat di [SWIPE], dan untuk link nya, seperti biasa ada di BIO ku ya!
AmelitaYonathan 26 Jun 2018
ekspresif banget gemes!
6 likes
Categories : motherhood
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Writing a Love Letter for my 1-year-old Archie in my BLOG 💛❤️ — Link in BIO 🤗.Being able to love and feel loved is truly a blessing. and it’s a beautiful 1 year of loving and being loved by you, Baby Prince... #winniethepooh
AmelitaYonathan 25 Jun 2018
super gemessss
5 likes
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top