OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Living her life to the fullest. Multitasking creature as she is a part time beauty blogger, a wanderlust, and full time office lady.

Checked in at #yslbeaurtyhotelid last weekend 💄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Captured by @clickheartphotography⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#selfportrait #yslbeautyhotel #clozetteid #beautybloggerid #indobeautyblogger
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
YAY!! @kosecosmeportid akhirnya resmi ada di Indonesia. Keinget zaman kuliah dulu terus suka banget pake Cleansing Oil Softymo, tapi susah dapetnya karena mesti beli di online shop waktu itu.

Sekarang pastinya jadi lebih mudah buat belanja produk #kosecosmeport ♥️♥️♥️ Gak sabar cobain semua produknya Kose Cosmeport, tunggu blog reviewnya ya!
#everydaybeauty #kosecosmeportid #jelaime #softymo #suncut #clearturn #clozetteid #beautyreview #japanesebeautyproducts #beautybloggerid #indobeautyblogger
2 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Suka banget sama rangkaian terbaru @panteneid Anti Lepek! Sesuai namanya, shampoo dan conditioner ini beneran bikin rambut tetep oke dan ga lepek seharian.

Yang paling penting, buat dapetin rambut anti lepek, cukup 3 langkah simpel: keramas pakai shampoo-nya, conditioner, terus keringin, udah deh siap jalan seharian! ♥️♥️♥️ #selfportrait #mirror #haircare #panteneid #antilepek #panteneantilepek #clozetteid #beautyblogger #beautybloggerid
6 likes
Categories : makeup, hair
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Minggu lalu main-main ke #berrybenkastore di PIM 2 bareng temen-temen dari @clozetteid sambil dengerin tips Styling & Makeup buat Day to Night Look!

Thank you for having me there @berrybenka and #clozetteid #meandberrybenka
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
#throwback to royal wedding yang mulia @renindah 👰
Always happy to be back here since it brings back lots of my college memories. And everytime we go to Semarang, a visit to this place is a MUST! Glad to see the amazing transformation of this place, from super creepy and abandoned to beautiful and well-organized tourist spots. 📷: @margaapsari
#weddingootd #semarangexplore #lawangsewusemarang #selfportrait #clozetteid #ootdindo
8 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Finally back: #ootd with my fave pattern and color: polkadot + yellow! 📷 by: @clickheartphotography ❤️ the result!

#ootdinspo #clozetteid #polkadots #ootdindonesia #bloggerstyle #awkwardpose
6 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Berhubung aku punya masalah wajah yang selalu terlihat lelah, beberapa waktu yang lalu aku berkunjung ke @derma.ministry untuk konsul dan juga menjalani treatment filler dan botox.Swipe kiri untuk melihat before-after nya ya! Untuk review lengkap bisa cek di link yang ada di bio. #dermaministryreview #dermaministry #clozetteid #klinikjakarta #dermalfillers #botox #utotiabeauty
6 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Me when seeing.... (caption this)Calling those who claim to know me too well 😂 #clozetteid #winter #minioninchina #miniongoestochina #explorechina #suzhou #utotiatravel
5 likes
Categories : casual, travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
#duomanismonja dengan bus kemana saja sebagai background 😂 mohon abaikan muka busuk yang untungnya sempet pake sunblock dan rambut awur-awuran ketiup angin.

Minus @nikenerlangga kalo ngga udah jadi #manismonjagroup

This is our #Xtraordinaryjourney 🙌🏻🙌🏻🙌🏻 #xt100_id #clozetteid #tokyo #odaiba #rainbowbridge #exploretokyo #summerintokyo
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top