OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...

Wulan Wu on http://bootsydoopsy.blogspot.com/

Mama udah bisa fokus tiap jepretnya, abis gini klo travelling berdua lagi mau kasih kelas komposisi 😆 soalnya akunya sak semut mam 🐜
Masih captured by my momaahh at the prettiest @clubmedbintan 👩‍👧
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Mama terus belajar supaya nggak missed focus jepret pakai mirrorless cam, dan berhasil setelah training 3 hari, good job Ma!👏👏
Kepingin banget foto pake baju ini tapi mama nggak fokus mulu dari day 1, akhirnya foto lagi di day 3 pas bajunya uda kecut, gppa lah ya 😜
Btw ini jumpsuit gemesnya dari @stylemoda.co percayalah aku beli 3 baju dari mereka semua terlalu gemes! 💚💚💚
3 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Chillin at #ClubMedBintan 🏝🌅🍹
4 likes
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Abis makan segala sashimi dan perdaging stengah matang-an sampe mau mledaq 😋
2 likes
Categories : travel
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Kinda having a crush with an empty road like this 🛣
Wearing @escoofficial.id set and my currently go-to shoes @obermainid
#ObermainID #OBPeople #cgstreetstyle #ggrep #clozetteid #lookbookindonesia #outfitinspo #outfitideas
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
It's up on my blog, my ⭐⭐⭐⭐⭐ experience with @thefthingworld and why I love e-commerce, link is on bio 🐒
#theFthing #clozetteid #fashionecommerce
4 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Some prints for this cloudy day 💨
Mixing @theponytale polka top with a plaid pants and turns out they goes well!
Thanks to my cong @cny12 📸
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Wearing @musseofficial in my imaginary rain 🌧🌧
Will exploring more to see @musseofficial collections this weekend at Headquaters Market Galaxy Mall 💃
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
Rushly taking the shots when it's hard to find golden time like this in rainy season 🏃‍♀🏃‍♀ lazy days outfit @impromptu.id 😄
5 likes
see more from this collectionInstagram
+ View more details
loading ...
Back To Top