OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Jika benar Kylie Jenner mundur dari App-nya, kira-kira apa penyebabnya? Baca selengkapnya di http://bit.ly/2jjKMnB. Simak juga artikel menarik lainnya di Article Section pada Clozette App.
View 1 more comment
BeautyAsti1 11 Jan 2017
Parah! Malah ngajarin yang gak bener
Pinastika21 12 Jan 2017
wew..penuh kontroversi..tapiiii cantik hiks
bitterswag 13 Jan 2017
parah bgt nh appsny
nandatiara15 15 Jan 2017
huh, kylie again 😔
post
42 likes
Categories : entertainment
Tags : clozetteinsider
see more from this collectionClozette Insider

MORE FASHION POSTS

So happy for the weekend!
See? this rebel bag com...
Weekend yeaaay!

Kalau kamu, weekend biasanya ngap...
Don’t take mirrors seriously,
your true reflecti...
“The One with Reunion” or “The One Where The...
Who's looking for fancy glasses dengan berbagai ma...
I am a believer that color affects people’s mood...
Kalian inget gak minggu lalu aku dateng ke acara t...
Sektor pariwisata Bandung seakan ga pernah berenti...
Sekarang adek Juna udah 4 bulan nih makin aktif da...
8 trik simpel ini bisa membuat kamu tampil lebih g...

MORE BEAUTY POSTS

TOMATO SKINCARE 🍅
.
Produk yang dipake :
🍅 @...
Having the best time at Swatch and Play Autobalm e...
YEY! Sudah jumat lagii. Happy weekend😝🤩

...
Yesterday was the Birthday celebration of His Maje...
𝗔𝗹𝗹 𝗵𝗮𝗶𝗹 𝘁𝗼 𝘁𝗵...
Hand Cream adalah salah satu produk yang wajib ada...
Sunset pinkiest makeup
_
Berawal dari hobby belanj...
Today,
play date with @sbybeautyblogger girls on @...
Just dropped a bunch of lipsticks on my stories. D...
Forward, not backward.
Anw, shout out to this loc...

Advertisement