OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
@roseallday.co Don’t Forget Sunscreen 🌞

This one is my 2nd bottle (i got the first one from PR package they sent me and turns out i’m loving it so i repurchase)

Why am i loving this?
✅ UBER CUTE PACKAGING! Haha yes i’m a sucker for cute packaging LOL
✅ SPF 50 PA++++
✅ Halal
✅ Vegan friendly & Cruelty Free
✅ No whitecast
✅ Non-comedogenic
✅ Hydrating

Texture nya dia itu ringan plus gampang banget buat di ratain di wajah, ngasih glowing & hydrating finish tp enggak oily (please see the details on my Rosé all day instagram story hightlight)

My skin is sensitive-combination and this sunscreen works really well on my skin. Kalau kulit kalian sensitive banget sebaiknya patch test dulu ya sebelum coba produk baru apapun!

This chemical sunscreen contains Vitamin C, Allantoin, Apple Extract, Glycerin, Feverfew & Chamomile Extract & Resveratrol

Jangan lupa pake sunscreen ya gengs! Even di rumah aja sunscreen itu wajib loh soalnya sinar UV tetep masuk lewat jendela kan~ ya unless kalian tinggal di goa gelap gulita 🤣

#clozetteid #WearRoséandSlay #SkinbyRosé
post
2 likes
Categories : skincare
see more from this collectionMy Closet

MORE SKINCARE POSTS

Aku udah sering cerita kan kalau aku punya permasa...
THESIA - Acne Calming Helichrysum Toner

Thesia ad...
Just wanna give a shoutout to @think.hale @bellind...
✨🍃Pure Soap - @jellysid 🍃✨

(っ◔◡...
I honestly have mixed feelings about this mask set...
Spa at home? Definitely yes! Image shared by Cloze...
2 tahun berturut-turut ikutan #COSRXAcademy tapi b...
🌞 Day skincare route untuk kulit kering dan deh...
Penasaran sama @sundaeshower ??Aku review semua va...
Hai, kenalin Yuk.. Jadi ini pembersih wajah berben...

MORE FASHION POSTS

"Stay close to the people who feel like sunshine" ...
One fine day ✨
One fine day ✨
New review on my blog!
It's a serum from @biotalk...
Siapa kangen liburan?

Kalau sudah aman liburan la...
How’s your Friday guys?✨
( tap for details )
...
Patchwork fashion item sedang jadi tren di awal 20...
✨🍀 CENTELLA ASIATICA SERIES - @npureofficial ...
Dimana pandemi gini,
Suka was was ga sih kalo mau ...
Penggemar Harry Potter, khususnya fans Emma Watson...

MORE BEAUTY POSTS

[REVIEW] ANUA SKINCARE "HEARTLEAF"
A.Van Riemsdijk
Aku mendengar suara suara weekend memanggil 💨

...
Aku type kulit sensitif banget tak hanya dibagian ...
[REVIEW] Elshe Skin Radiant Skin Serum
[REVIEW] Avoskin Advanced Action Eye Ampoule
Tutorial bikin alis Tebal jadi natural😉✨
#ind...
Tips bikin alis Tebal jadi Natural😉✨
#nandapi...
Simple Look for Everyday look - YouTube

Advertisement