OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Hari Jumat, 20 November 2020 nanti akan ada Virtual Beauty Talk dan Beauty Class yang diselenggarakan oleh @imploracosmetics dan @fimeladotcom lho. Seneng banget terpilih jadi salah satu peserta. Implora Cosmetics mengirimkan Beauty Kit kepada para peserta yang terdiri dari:
- Implora Cheek & Lip Tint (Vampire Blood & Cranberry)
- Implora Urban Lip Cream Matte (Truffle Mauve, Gingerbread & Brown Sugar)
- Implora Cheek Blossom Blush On (Pink Candy)
- Implora Eyeshadow Pallet (Desert)
- Implora Eyebrow Pencil (Black & Brown)

#ImploraCosmetics #IamImplora #ApprovedByMe
post
3 likes
Categories : makeup
see more from this collectionMy Closet

MORE MAKEUP POSTS

Hai Beauty People!
Welcome back to Beauty by Silvi...
Edisi kangen suami d malam minggu ❤️

#newnorm...
Semakin kesini, aku makin suka sama konsep makeup ...
Yang besok mau kondangan. Nih ada tutorial hijab s...
Based on what you guys choose on my IGS polling...
...
Muka jutek bayar tagihan !!!
.
.
Happy weekend...
One of the best caramelized butter crab 🦀 the o...
Hamster and Gretel
📸 @samseite
.
.
.
.
.
.
#ani...
🚨GIVEAWAY ALERT - 10 WINNERS🚨 ⁣⁣⁣
⁣...
Part 2/2 NND x Blessed Moon (Blessed Moon Kit - Me...

MORE FASHION POSTS

Im still learning how to be mine 🤍
____________...
Kalo yang 1 ini udah dipake 2 mingguan rutin -- @t...
Saatnya mencoba 𝒎𝒐𝒊𝒔𝒕𝒖𝒓𝒛...
5 Ways To Wear Scarf as Hair Accessory. No 2 & 4 a...
🌸🌸🌸 SPRING HAS SPRUNG 🌸🌸🌸

Di Ky...
Selamat pagi happy weekend, jangan males olahraga ...
Ke mana ku selama ini baru tersadar ada kemudahan ...
It was one of those days living above clouds ⛅...
Yeayyy Amih seneng banget kali ini dapat hampers (...
LATEPOST: We love you, Artanabil! ✨❤️✨ Set...

MORE BEAUTY POSTS

Apr 11, 2021
Hayooo siapa nih yang masih struggle ...
Dear Me Luncurkan Minuman Nutrisi Kulit Yang Menye...
April might be the month for giggles and jokes, bu...
@erha_acneact Acne Back Spray, Acne Cleanser Beta ...
@elonaworld Vanilla 3D Diamond Ball Massager (roll...
5 heatless hair curling & waving methods you need ...
The ultimate ‘OUT-OUT’ makeup ideas for our gl...

Advertisement