OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
ARTICLE
I’m Gonna Shop These Pretty Spring 2020 Fashion Trends the Rest of the Day
If you need me, I’ll be busy adding to my cart.
Simak juga artikel menarik lainnya di Article Section pada Clozette App.
WulandNika 19 Feb 2020
Wow
post
27 likes
Categories : others
see more from this collectionArticles

MORE CLOZETTECREW POSTS

If You Thought You’d Never See the Halter Tops o...
Fight #COVID19 virus with daily exercise, and amp ...
How to get the perfect hijab bun? Steal the tutori...
Warna-warna Hijab yang Mudah Dipadu Padan
Sempat berjemur pagi tadi? Jika kelewatan, kamu te...
All-White Outfits to Inspire the Minimalist In You
Ini dia sampo ungu dari Tresemme yang lagi happeni...
Siapa bilang selama #SelfQuarantine ngga bisa tamp...
Clozette Ambassador @sucifitriaapriani brigtens ou...
How to Lighten Your Hair at Home Without Absolutel...

MORE FASHION POSTS

Yay..weekend! Keruangan mana kita kali ini?
.
#dir...
Asli kagum banget akutu sama @hanummegaa yang pint...
Kamu tipe yang suka belanja tiap hari atau belanja...
Selamat malam.. Selamat beristirahat... #dirumahaj...
#dirumahaja ... .
.
.
Itu semacam menyenangkan hat...
Tupperware Freshia,
fresh up my day ! 🍋
-
Selam...
Akutu mau banget review mendalam di blog, tapi bel...
get well soon world 🌻 .
.
.
.
.
.
.
.
#motd #c...
Quarantine and stay active!
gymwear @plvdsports
s...
#sakura di depan #TokyoUniversity
Pas datang sepe...

MORE BEAUTY POSTS

What are girls made of? Sugar and spice, and every...
DAY 3 🦄
#30DaysMakeupWithNda
.
Hi Beauties ✨
...
Yoohoo, ga terasa udah look ke 5 aja nih untuk #Mi...
Hydrogel Sheet Mask 😱😱😱
.
Awalnya kupikir...
Foundation yang semingguan ini aku pakai, @jakarta...
#marchempties are about hair and body care 🤭

I...
Hydrogel Sheet Mask 😱😱😱
.
Awalnya kupikir...
Foundation yang semingguan ini aku pakai, @jakarta...
#ootd #dirumahaja
Saking bosennya pake baju rumah...
I miss becoming one with mother nature 😢 eventh...

Advertisement