OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Mau membuat tas seperti ini sendiri? Yuk, lihat caranya di: http://bit.ly/35p4Ldo. Video ini di-share kembali oleh Clozetter @dintjess. Lihat juga tutorial lainnya di Tutorial Section.
post
11 likes
Categories : bag
see more from this collectionClozette Tutorial

MORE BAG POSTS

Close up 🐚———— #details #bag #clozetteid #m...
My DIY dress without sewing 🌼 and i love my bag...
Punya celana Jeans yang sudah tak terpakai? Eits, ...
The only michael that will never break your heart ...
Dulu punya tas kecil itu jarang banget dipakai sam...
Change your old, dusty bags with new ones from Cha...
Pedro is the definition of Prestigious fashion bra...
Guess what? GUESS is doing an online promo in thei...
It's RAINING SALE SEASON! Kipling is back again wi...
#Fancy'd up your Fashion with Cath Kidston. And ob...

MORE FASHION POSTS

Apa kuncian tampilan makeup flawless ala kamu?👀...
𝗝𝗮𝗽𝗮𝗻𝗲𝘀𝗲 𝗣𝗮𝗶𝗻...
Waiting hurts. Forgetting hurts. But not knowing w...
Hi! Hi!

I have a swatch lips from @luxcrime_id ...
Clozette Ambassador @steviiewong made a statement ...
Bersyukuuur dan happy banget hari Jum'at lalu diki...
[Jangan swipe sampe belakang!] Don’t ask me abou...
#10082020
-
Hi guys! 🙋🏻‍♀️

Thankyou b...
Enjoying Bento 🍱 set for breakfast by @ashleyho...
Pengennya bikin tulisan pake visual di carousell k...

MORE BEAUTY POSTS

Details of my New Normal but Extra eye look ✨✨...
Upload foto lama yg belum ke upload dulu 😅
.
Ad...
K, Before You Slather Olive Oil on Your Hair, Read...
Mall sepi 😁
.
.
.
Btw ini throwback di masa seb...
Giveaway ❤️Haaaii.. Kali ini aku bersama denga...
.
Tragedi foundation yang terlewatkan karena jatuh...
The details 🦋.Produk :• Eyeshadow : @ucanbema...
Nyobain pasangan cantik dari Love Beauty and Plane...
Andelan bangeet nih buat ngunci make up .. tinggal...

Advertisement