OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
..
Selama di rumah aja dan disibukan dengan kegiatan sehari-hari, salah satu hal yang wajib banget diperhatikan itu baju yang nyaman dan praktis pastinya ya beb. Buat ngerjain kerjaan, beres-beres rumah, olahraga ringan, sampe me time kaya sekarang pun tetep pengennya pake baju yang praktis dan nyaman dipake
..
Happy banget pas tau UNIQLO punya AIRism sleeveless BRATOP yang menurut aku praktis banget buat sehari-hari, kenapa?? Soalnya you don't need to wear bra anymore beb!! Karna BRATOPnya all in one style banget!!!
..
Cuss cobain UNIQLO BRATOP juga yuk @jiglyciouss @vebbyfbrr_ @widyalimitedcom
..
Penasaran ga sih sama UNIQLO BRATOP? Kamu bisa cek info lebih lengkap di artikel bit.ly/UNIQLOBRATOP. Share juga yuk di kolom komentar artikel, kamu termasuk tim pake bra atau tanpa bra selama di rumah beeeb?
..
#UNIQLOIndonesiaBratop
#UniqloIndonesia #UniqloLifeWear #UniqloBratop #UNIQLOxClozetteID #ClozetteID #ClozettedAmbassador #BRATOP
post
3 likes
Categories : casual
see more from this collectionMy Closet

MORE CASUAL POSTS

Plaid dress kinda day! Image shared by Clozetter @...
We love this Hip-Hop vibe, shared by Clozette Amba...
Ready for Summer 🌞
Clozetter @mndalicious shared her cute yet edgy ou...
Casual fashion ootd
Thursday easy style shared by Clozetter @isnadani....
Easy ways to elevate your loungewear: https://bit....
Clozette Ambassador @lidyaagustin01 nailed her air...
Casual ootd
Sundays are for looking stylish in sporty look! Im...

MORE FASHION POSTS

In the mood for a glam evening today? Steal Clozet...
Tips Bergaya Punk Rock Ala Disney
Trashion: Mengenal Tren Sustainable Fashion Terbar...
Here's How to Wear Earth Tones For Summer
The Best Street Style from Sydney Fashion Week Res...
It's always a good day to wear your boots! Image s...
Carrie Symonds just proved that boho bridal gowns ...
💜💜💜
flowers garden

MORE BEAUTY POSTS

Bosan Dengan Warna Netral? Coba 10 Riasan Mata Den...
Always with her bold lip color, Clozette Ambassado...
Makeup Tahan Lama Hingga 16 Jam Di Balik Masker? I...
Salah satu hal yg masih gue “perjuangkan” untu...
Remember ladies, hair care is also a form of self-...
Siapa yang suka salah fokus dengan tatanan rambut ...
How to nail a smokey eye like the pros with this s...
Weekend makeup look inspiration by Clozetter @regi...
Make your own rose oil at home! Here's the recipe:...
Ways You Might Be Wearing Blush Wrong

Advertisement