OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Pasti sudah tahu 'kan kalau tas berukuran mini sedang digemari banyak orang? Kamu bisa buat versimu sendiri melalui cara ini, lho: https://bit.ly/2JPNBfp. Video ini di-share kembali oleh Clozetter @zahirazahra. Lihat juga tutorial lainnya di Tutorial Section.
post
13 likes
Categories : bag
see more from this collectionClozette Tutorial

MORE BAG POSTS

Change your old, dusty bags with new ones from Cha...
Pedro is the definition of Prestigious fashion bra...
Guess what? GUESS is doing an online promo in thei...
It's RAINING SALE SEASON! Kipling is back again wi...
#Fancy'd up your Fashion with Cath Kidston. And ob...
--Be The Mom You Want Them To Remember-- Lagi-lagi...
Halo ladies, tau gak kalau sekarang Coach lagi nga...
Complete your khaki outfits with cool bags from Ka...
Be bold and different with unique-shaped bags from...
White bag on a sunny day, such a perfect combinati...

MORE FASHION POSTS

Hai beauties aku udah review sheet masknya @getthe...
Let the ray of the sun showering the spirit you ne...
HAHA challenge versi aku nih.. Semoga gak bosen no...
Wear something bright to make your day a lot brigh...
Foto swatches Hanasui Mattedorable Lipcream
01 Ki...
Hair mask terlucuuuu !!!! 🥰
.
SWIPE hasilnya.. ...
Good friday❤️
.
Mommy lyfe kalo hari jumat plo...
𝗖𝗮𝗿𝗮 𝗠𝗲𝗺𝗯𝘂𝗮𝘁 𝗖...
Weekend datang lebih awal 📸
.
.
.
.
Begini rasa...
“BE GRATEFUL”
Thank you lord for blessing my f...

MORE BEAUTY POSTS

My Sailor Moon inspired tidbits...

Bought everyth...
So You Popped That Pimple — Now What?
Gak nyangka serum ini ngaruh cerahin wajah ku 🤣...
HOW DO U REFLECT YOURSELF?
What do you see on the ...
Abis coba pakai glow serum dari @zlotaofficial sel...
Apa saja tanda penuaan dini yang kamu tau, Clozett...
July 10, 2020HOW TO GET A PERFECT BUBBLE BATH 🛀...
So happy, aku jadi salah satu yang beruntung dapet...
[Try & Review]Lanore - Anti AgingFace Mask & Hydro...

Advertisement