OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Hello, August!! Ahh, how I've been expecting you. Smell the fried dough in the air and feel the sun on my skin.
#ClozetteID #ShiseidoSun... Read more →
post
1 like
see more from this collectionMy Closet

MORE KRISTIEDJUARSA POSTS

Pasukan berani panas-panasan! 😅😜😁 #Telkom...
Ehhmmm... Kalau kata Puitika si... "Aku tertarik s...
Pampering day with the girls! #ClozetteID #Lancome...
Lunch with these beautiful ladies.. @puitika @ayup...
Happy Friday!!! 😊☺️ #ClozetteID #Latepost ...

MORE FASHION POSTS

Pengennya bikin tulisan pake visual di carousell k...
Si gemesku yang ga begitu suka basah tapi ga mau k...
Mall sepi 😁
.
.
.
Btw ini throwback di masa seb...
Kalau mau mencari yang terbaik, maaf ini bukan neg...
Good morning! Udah sarapan belum? Udah mulai kange...
Daily dose of sunlight ☀️
#clozetteid
Outfit favorit di masa pandemik adalah semua yang ...
If you dream a thing more than once, it’s sure t...
Dear 𝐌𝐨𝐧𝐝𝐚𝐲,
Thanks for having t...
“I came along
I wrote a song for you
And all the...

MORE BEAUTY POSTS

Giveaway ❤️Haaaii.. Kali ini aku bersama denga...
.
Tragedi foundation yang terlewatkan karena jatuh...
The details 🦋.Produk :• Eyeshadow : @ucanbema...
Nyobain pasangan cantik dari Love Beauty and Plane...
Andelan bangeet nih buat ngunci make up .. tinggal...
Derma E Vit E Cream
My superb serum
Me Time mamak2 itu saat mandi, bisa rileks sejenak...
Pernah ngalamin?? Sama dong wkwkwk...................

Advertisement