OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
simple look :)
post
1 like
Categories : casual
see more from this collectionMy Closet

MORE CASUAL POSTS

black is arrogant and elegant at the same time
Clozetter @zivinaa shows us her happy mood with th...
Throwback to those moments with fancy winter outfi...
Blurrredd???!!! Isokay... klo kamusnya @clarestato...
Clozetter @isnadani inspired us to wear bold print...
Kangen liburan aku tuh 😭✌.... #clozetteid #li...
Clozette Ambassador @vicisienna reminds us to stay...
Sahabat lebih dari 10tahun enggak ketemu. We met f...
We love because He first loved us
http://www.step...

MORE FASHION POSTS

Tiramisu ter ENAK versi akuu beli di @beebeeeatery...
Before & after morning coffee 🤪
Wearing @lookbo...
Pertama liat ni product. Buat apaa__ gatauu___ tap...
The eyeshadow palette that I currently use from @i...
Asli deh pandemi saat ini bikin berat badan naik b...
🌺KELUAR RUMAH MASIH PAKE MASKER?🌺
.
.
🌺Pa...
Ini dia styling rambut aku bersama shampoo dan con...
HAPPY SUNDAY MORNING

Hari ini, kalian mau ngapain...
Review Harmonizing Toner serta Bright & Glow Skin ...
Happy Sunday!!

The last shade dari lip cream yang...

MORE BEAUTY POSTS

Finding beauty inspo that suits *your* complexion ...
Happy sunday~~
Kalian pecinta skincare lokal yang juga concern de...
Ini dia 4 rekomendasi sunscreen untuk kulit sensit...
The one that got away : The Hidden Milk Bar.

It w...
Makeup instan di jalan minim produk..

.
.

#make...
Sefie dulu sii sesekali, udah lama ga post #selfie...
4 Cara Mengatasi Rambut Megar Yang Dapat Dilakukan...
𝙏𝙞𝙢𝙚 𝙛𝙤𝙧 𝙨𝙤𝙢𝙚 ...
[REVEALING MY SECRET!!!]
Jadi ini rahasia kenapa k...

Advertisement