OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Lipocontour and Kiloburn at @ESC_slimming review here: http://whileyouonearth.blogspot.com/2016/05/european-slimming-center.htmlWhat is Lipocontour? It's a treatment that helps tone the area being treated. What is Kiloburn? A treatment that helps you "exercise" without even moving. #ClozetteID #beautyblogger #firming #Toning #slimming #salonjakarta #klinikjakarta
post
2 likes
Categories : others
see more from this collectionInstagram

MORE CLEVERGIRL POSTS

Haiii, happy weekend.

Meski ga kemana-mana, tete...
@kiehlsid Calendula Deep Cleansing Foaming Facial ...
Review SEXY FORMULAJewel Key Eye Glitter Parts is ...
Body lotion yang super wangi dari @klorane_idn

R...
To all my beautiful, incredible, and strong woman,...
Hello lovelies,Kami berlima mau bagi-bagi hadiah n...
Review untuk @skindewi Avocado Shower Balm sudah a...
Hokkoku Horse Oil Happy Collection is now availabl...
#WeekendVibe

Ada yang berasa rona wajahnya lebih...
Penasaran sama @sundaeshower ??Aku review semua va...

MORE FASHION POSTS

Menatap long weekend di minggu ini 🤓
.
.
.
.
.
...
When she said “look me into my eyes!” And he s...
Makeup @bymayang 🥰
.
.
Kalau ada waktu lebih bi...
Tepatnya tahun lalu aku nyobain susu kurma dan ket...
Like a wild flower ;
she spent her days,
allowing ...
Happy weekend✨
Wearing my fav blazer from @calli...
Rencananya sih susu kurma ini buat si ibu hamil (a...
SWIPE << 🎥🏹
.
Who’s your favorite archer? ...
𝘼𝙡𝙬𝙖𝙮𝙨 𝙗𝙚 𝙖 𝙛𝙞...

MORE BEAUTY POSTS

Memiliki kulit berminyak bukan berarti kamu harus ...
Skincare Whitening Check‼
Finally, akhirnya bisa...
Salah satu moisturizer favoritku nih @datglowskin ...
#selfie pake Bucket hat favorite dari @mapleyourda...
Tim #beauty #minimbudget merapat..
.
.
Udah lama s...
Hanya menggunakan 11 bahan baku untuk formulanya, ...
meet my new baby~ 🌻

dulu suka skeptis sama yan...
Pagi ketemu siang, siang ketemu malam, tetep aja b...

Advertisement