OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Finally is up!

Thank you @goodlifebca @atmprima @bblog_id for the amazing experience

Mungkin banyak penasaran apa sih yang aku lakukan di Bandung dalam rangka #amazingbcaprima minggu lalu!

Pengalaman yang seru banget jadi ngerti cars bertransaksi menggunakan ATM & EDC BCA untuk bank-bank yang tergabung dalam jaringan PRIMA
Asik & seru dan jadi nambah banget ilmu apalagi buat aku yang paling nggak suka membawa uang tunai

Kamu bisa cek di video ini dan juga di blogku ya ♡

#bcaprima #bcaprimaamazingexperience #amazingexperience #clozetteid #vlog #bloggerid #vloggerid #bandung #bca #lyne #wonderfullyn #race
post
2 likes
see more from this collectionInstagram

MORE LYNE94 POSTS

Such a fun luncheon with @clozetteid at @fedwelljk...
A movie about innocent girl who fall in love with ...
Just found another holy grail body lotion from @va...
Happy 1st birthday iLOTTE! Untuk memeriahkan first...
Just tried all of the 6 shades from @lakmemakeup n...
Di #MinisoFansFestival2018 yang berlangsung di @ce...
Happy happy happy happy 4th anniversary @clozettei...
Last night from @pomelofashion The Summer'18 Colle...
@elsyoungid x @jesslynlyne GIVEAWAY!sesuai janjiku...
I’m using 3 shades of @lakmemakeup newest produc...

MORE FASHION POSTS

SMOKY VS NUDE
⠀⠀
Hari ini aku lagi pakai Y.O.U...
Tokyo is one of the most favorite cities in the wo...
[ #𝗶𝗻𝘀𝘁𝗮𝗴𝗿𝗮𝗺𝗺𝗮...
"Being rich rare of happiness, being humble rich o...
Kulit glowing memang enggak bisa lepas dari kewaji...
Hello guys ❤️ nih q share pictorial Soft Glam ...
FOUND ANOTHER ONE OF AESTHETIC SHOT FROM @unsplash...
Who made shoe contact before eye contact like Cloz...
Menyambut imlek Wakai memberikan discount besar ny...

MORE BEAUTY POSTS

Wings Sharp, Mouth Smart—Sweet Street Cosmetics ...
Lagi suka banget sama makeup look simple kayak gin...
BREAKFAST SANTUYY DIWIMARION HOTEL, SEMARANG.Mingg...
Haaaahhh LUCU BGT kan peeling gel nya ? Hahahhaa
E...
Haii haii haiii! Selamat pagii! Selamat hari senin...
Siapa sih yang gak kenal Erha? Klinik Erha yang ud...
Recommended skin care
Feeling festive for the #LunarNewYear celebrations...
2 Favorite Ombre Lips . .

Music: Red Mountain
Sit...
New skin care product
from @bellflower_official is...

Advertisement