OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
pinksky、さよならバリ!
.
.
#バリ #clozetteID #wanderlust #balisky
post
see more from this collectionInstagram

MORE JOSEPHINEJO POSTS

昨日の晩 スラバヤファッションパレ...
I hope our kids not remember Kartini day just as t...
Team up with @bonobos in spring style challenge in...
It's that time of year when all families gather to...
With the cloudy and raining almost everyday, it's ...
Today's shoot for HWP photography. Makeup by Joice...
さっきのマイクアップ、flawless makeup b...
work hard. talk less. do what you feel is right. l...
先親友とランチデート、lalal...
Reminiscing one of the best TV series ever created...

MORE FASHION POSTS

Ke kebon aja Gaya amat yak 🤪 merindu @rumahtenu...
#stayathome

Jangan bosen2 liat aku foto di belaka...
Yey akhirnya gak wacana buat updet blog!!!
.
.
Ini...
Hey girls, ini hasil curly rambut aku pake catokan...
Gengs! Aku mau Sedikit cerita Nih ke kalian, Kalia...
Penting banget tau menjaga kesehatan saluran kemih...
Where’s your next travel destination when this p...
Stay at home and keep your lashes on!
-
Enaknya di...
Finding the island 🌴 vibe in the middle of city...
Tutorial buat yang sekolahnya pake videocall. Biar...

MORE BEAUTY POSTS

Malammm... Video tutorial make up ini ada di posti...
DAY 6 🦄
#30DaysMakeupWithNda
.
Hulaa genks! ...
I present to you, my 7th and final look for #Mindy...
@hikka.since2017 Herbarium.
Preserved flowers ins...
#AulRacunDunia alert!!
⠀⠀
@eminacosmetica puny...
Finally, another episode of #KicasXFoundation 🥰...
Jangan di slide nanti sawan!!⁣

🐠🐟🐠...
No matter how much I love being lazy at home, a pa...
Makeup gak pake jempol ternyata susah juga yah, be...
Swipe biar tidak penasaran pakai lipstick apa.
.
....

Advertisement