OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back

MORE ANJANIDEE POSTS

Obviously this is too many colors on me, ... New p...
The loud bang of yellow and blue.. #ANJANIDEE #ANJ...
This awkward pose, I can't. #ANJANIDEE #ANJANIDEEd...
Being human is underrated. #ANJANIDEE #ANJANIDEEda...
Baby steps, ...as long as it's forward, you're on ...
when you finally figured out your password ..........
Why does BB Cushion makes me looks soft .... #ANJA...
Feeling hazy and missing my dusty hair #ANJANIDEE ...
I wanna thank Dumpling and Kpop.. Yaknow, life stu...
Had an eventful lunch at @ojju.indo with @nurul.ha...

MORE FASHION POSTS

Sepatu klasik dan sederhana seperti ini merupakan ...
Motif shibori yang sedang menjadi tren bisa kamu b...
Coach Luncurkan Koleksi Fall 2020 Dengan Detail An...
Exactly our expression when it's finally weekend! ...
This year's hottest high street sandal just got it...
Stock up your eyeglasses necessities at Optik Mela...
Feelin fearless n bit sexy with @chocochipsboutiqu...
Bikin video ala ala sama araya soalnya mereka mau ...
Biarlah orang berkata apa, yang penting aku senang...
Ini tuh bajunya all size, bukan aku yang besar ...

MORE BEAUTY POSTS

Lagi demen banget make up yang beda, males pake bu...
All of the Celebrity Beauty Brands Launching in 20...
Sabun berbahan dasar organik dari Dr. Bonner ini s...
Agar lebih segar selama #DiRumahAja, kamu bisa mem...
• Makeup Talk •




For #newnormal I ...
Kamu nggak bakal tau menghargai ketika kamu belum ...
As I promised for quite a while now, review of @da...
Semua orang pd kaget kalo tau rambut Yuki panjangn...
Besok weekend .. udah tau mau kemana 🤔 kemanapu...

Advertisement