OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
I like to try different skin care so for me to repurchase a certain item like COSRX Blackhead Power Cream says a lot! Untuk yang punya kulit berminyak/combo, you need to try this! Walaupun ada exfoliating properties tetapi sangat lembut, doesn't dry out your skin. Selain melembabkan, permukaan kulit juga jadi lebih halus, unclogged pores, dan kulit jadi ga kusam. New blog post about this will be up soon, discussing in detail what I like and what I don't like, ingredients, price, etc
.
.
#COSRX #COSRXbhablackheadpowercream #moisturizer #skincare #bblogger #clozetteid #jakarta #indonesia
ekakuncoro 31 Aug 2017
waaaah jadi pengen cobaaa 😍😍.
post
2 likes
Categories : skincare
see more from this collectionInstagram

MORE SKINCARE POSTS

Apr 11, 2021
Hayooo siapa nih yang masih struggle ...
April might be the month for giggles and jokes, bu...
@erha_acneact Acne Back Spray, Acne Cleanser Beta ...
Salah satu face spray dengan partikel lembut yang ...
Basic skincare yang menurut aku ga boleh sampe dis...
Lakukan cara ini untuk facial ala salon di rumah: ...
🚨GIVEAWAY ALERT - 10 WINNERS🚨 ⁣⁣⁣
⁣...
Part 2/2 NND x Blessed Moon (Blessed Moon Kit - Me...
Sebenarnya di luar sana masih banyak ya skincare b...
DAYMELLOW PINK BALM CLEANSER @daymellow_official
i...

MORE FASHION POSTS

Im still learning how to be mine 🤍
____________...
Kalo yang 1 ini udah dipake 2 mingguan rutin -- @t...
Saatnya mencoba 𝒎𝒐𝒊𝒔𝒕𝒖𝒓𝒛...
5 Ways To Wear Scarf as Hair Accessory. No 2 & 4 a...
🌸🌸🌸 SPRING HAS SPRUNG 🌸🌸🌸

Di Ky...
Selamat pagi happy weekend, jangan males olahraga ...
Ke mana ku selama ini baru tersadar ada kemudahan ...
It was one of those days living above clouds ⛅...
Yeayyy Amih seneng banget kali ini dapat hampers (...
LATEPOST: We love you, Artanabil! ✨❤️✨ Set...

MORE BEAUTY POSTS

Dear Me Luncurkan Minuman Nutrisi Kulit Yang Menye...
Hai Beauty People!
Welcome back to Beauty by Silvi...
@elonaworld Vanilla 3D Diamond Ball Massager (roll...
5 heatless hair curling & waving methods you need ...
Edisi kangen suami d malam minggu ❤️

#newnorm...
Semakin kesini, aku makin suka sama konsep makeup ...
Yang besok mau kondangan. Nih ada tutorial hijab s...

Advertisement