OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
My holy grail overnight treatment: FREEMAN Honeydew and Chamomile Sleeping Mask!

Tau nggak sih manfaat sleeping mask untuk wajah dan bagaimana cara menggunakannya, Ladies? Buat kamu yang masih bingung, yuk kepoin http://bit.ly/FREEMANSleepingMaskReview untuk selengkapnya!

Kalau Ladies sendiri apa sih night treatment andalan yang gak bisa ditinggalin saat tidur?

#FREEMAN #FREEMANSleepingMask #SleepingMask #Mask #OvernightTreatment #FaceTreatment #Beauty #Clozette #Clozetteid #Beautynesia #IndonesiaBeautyBlogger #VennyFirstReview #VennyFirstDiary
post
2 likes
see more from this collectionInstagram

MORE VENNYFIRSTYANI POSTS

Sampai saat ini, boleh dibilang aku masih struggli...
"Confidence is sexy, wear it daily"- Anonymous - ....
Actually, I just need the one that I could tell th...
"I didn't know that I was starving till I tasted y...
Happy banget dengan hasil eyelash extention dari @...
Tonight wish is simple: I just wanna dreaming abou...
"Not friends, not enemy. Just some strangers with ...
We are attending 7th anniversary of @onepiecehairs...
This spot is 'something', agreed?

#vsco #vscocam ...
Chu 😘
.
.
. 📷 @dsherlytha

#clozette #clozet...

MORE FASHION POSTS

Lounging around at home : wearing loose-plain gree...
Asata Maise’s One-of-Kind Patchworked Bags Are F...
Udah cocok jadi siluman macan belum? HAHA.. Seben...
Review Time! Kemaren sore sampe rumah cobain sheet...
Tutorial alis untuk pemula 💁‍♀️

Disini a...
Selain heels, sepatu yang bisa bikin penampilan ka...
Make up bold buat kondangan.
Siapa ni yang mau di...
Kali ini, aku ingin review lipstick unik dari Shop...
I really miss taking picture outside! 😤😤
#Cl...
.
.
Like wildflowers ...
You must allow yourself t...

MORE BEAUTY POSTS

Tanpa disadari terkadang kulit butuh perawatan ext...
WTF Is Dimethicone and Why Is It in *All* of My Sk...
Note Cosmetics Review ⁣
@notecosmeticsid
@notec...
.
Annyeong Chingu-deul pagi ini mau share Salah sa...
𝑷𝑼𝑹𝑰𝑻𝑶 𝑷𝒓𝒐𝒅𝒖𝒄...
Yuk, Intip Rekomendasi Skincare Terbaik Jepang Un...
Sunny side up 🍳 makeup! PRODUCTS : @raikubeauty...
#BeautyEmpties of the month! Saya selalu membiasak...
SIKAT GIGI⠀⠀Gengs, sebelum tidur malam jangan ...

Advertisement