OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Last night: Jakarta. This morning: Hong Kong. Tomorrow? Hatimu.. #halah.PS: Seeing my outfit, mom was lyke, "Are you wearing that tee for flying? Santai banget!" - Beuh! Emak ai belum lihat aja teman-teman ai terbang kaos oblongan, celana pendekan, sendal jepitan yes! 😂.Jadi ingat foto pas saya masih kecil, terbang sama keluarga besar, eyang saya pakai kebaya dan kain, sanggulan pula! Gimana tidurnya coba? Nyangkut di sanggul pan? Tapi oke juga kapan-kapan boleh dicoba. I mean, Indians wear saree for flying, why can't we wear kebaya kan? Who's up for the challenge?
post
4 likes
Categories : casual, travel
see more from this collectionInstagram

MORE CASUAL POSTS

Add some playful touch to your whole look like wha...
It's the first Friday of the year, spread your hap...
Ingin membuat ruffle dress versimu sendiri? Intip ...
Fresh outfit for a fresh, happy mood! Image shared...
#Repost from Clozette Ambassador @jessicasisy.


M...
#Repost from Clozetter @mndalicious.

kamu dicinta...

#Repost from Clozette Ambassador @silviamuryadi.
...
#Repost from Clozetter @isnadani.


Have a great d...
🍊🍊🍊
-
Wearing @alowalo.id t-shirt in oran...
Take me back to those good old days again 😤✨ ...

MORE FASHION POSTS

Paling nyaman pakai blouse satin, looknya terkesan...
Hai! Perkenalkan nama aku Fanny. I loved all about...
the real me ❣🤎
about last night🌃✨
Yuhuu! Enjoy my Vacation
heyy welocome in my journey
Haiii perkenalkan nama aku Lia ketertarikan aku di...

MORE BEAUTY POSTS

Just added to my new skincare routine! #clozetteID...
Permasalahan rambut dan kulit kepala yang sering b...
Ariul 7Days Mask Duo!Level up with duo power, wake...
Yang jauh itu bukan jodoh tapi kita yang kurang de...
Kali ini bikin look ombre lips yang akhirnya berha...

Advertisement