OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Stop doing what I love the most will be a betrayal to myself. I'll think about migrating this blog later but in the meantime here's my review and giveaway for Luxcrime Golden Eyes Ultra Palette.
Kayaknya udh berkali-kali di insta story ya kalau I don't like this palette. Kalian bisa liat how muddy the colors di look yang susah payah gw buat. Padahal palet ini bisa menjadi "gateaway" buat eyeshadow palet lokal ke dunia modern (most of them somehow still stuck in the 80s dengan warna-warna elektrik tanpa matte) #linkinbio for blunt review 😅.
.
.
#luxcrimeid #goldeneyesultrapalette #review #lokalprodukgiveaway #review #clozetteid #bblogger #jakarta #indonesia
post
5 likes
see more from this collectionInstagram

MORE RSAVITRI POSTS

When you get older nyari concealer yang bagus beco...
Some left overs from last week trip.. #gilitrawanga...
Hari terakhir menikmati matahari di Gili Air.. #gil...
Posting 2 "negative" reviews in a week, gurl!!!!! ...
Let's pick up where we left off. Lokal produk yang...
Fairydrops Platinum Mascara Waterproof is steroid ...
I'm back! 1st post after a while, Fairydrops Plati...
I like to try different skin care so for me to rep...
Makeup sponge lagi nge-hits banget sampai semua ng...
Skin before and after, swipe left. Foto pertama di...

MORE FASHION POSTS

Besok Ramadhan gaes!
Persiapan apa saja nih untuk ...
Bummed over a cloudy morning, so we didn’t catch...
Im still learning how to be mine 🤍
____________...
Kalo yang 1 ini udah dipake 2 mingguan rutin -- @t...
Saatnya mencoba 𝒎𝒐𝒊𝒔𝒕𝒖𝒓𝒛...
5 Ways To Wear Scarf as Hair Accessory. No 2 & 4 a...
🌸🌸🌸 SPRING HAS SPRUNG 🌸🌸🌸

Di Ky...
Selamat pagi happy weekend, jangan males olahraga ...
Ke mana ku selama ini baru tersadar ada kemudahan ...
It was one of those days living above clouds ⛅...

MORE BEAUTY POSTS

Apr 11, 2021
Hayooo siapa nih yang masih struggle ...
Dear Me Luncurkan Minuman Nutrisi Kulit Yang Menye...
April might be the month for giggles and jokes, bu...
Hai Beauty People!
Welcome back to Beauty by Silvi...
@erha_acneact Acne Back Spray, Acne Cleanser Beta ...
@elonaworld Vanilla 3D Diamond Ball Massager (roll...
5 heatless hair curling & waving methods you need ...

Advertisement