OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Defining your personal style doesn’t mean you have to stick with it forever. For the longest time, I thought I was a jeans and boots lover–for those of you that have been following me for a long time, you know that once upon a time I only lived in jeans and that totally was my signature style back then. But now, after having child, I’ve realized I feel the most confident when I’m wearing dress or skirt (still with boots offcourse) and always end up having the best days when I wear them.{Btw fokusnya ke rok batiknya aja yah yg super kece, jgn fokus ke pipi yg super chubby😶}.. #outfitoftheday #ootd #ootdmagazine #ootdindo #ootdhijab #hijab #hijabstyle #style #instastyle #stylista #fashion #instafashion #vintage #streetstyle #streetfashion #stylish #womensfashion #lookbook #wiw #whatiwore #wiwt #whatiweartoday #currentlywearing #likeit #fashiondiaries #styleinspo #styleinspiration #batik #clozetteID #lookoftheday
saskilya 7 Jun 2018
Lovely boots 😍😍😍
post
10 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram

MORE CASUAL POSTS

The perfect off-duty look starts with statement bl...
Let the ray of the sun showering the spirit you ne...
Ingin mengecilkan celana jeans-mu? Tak perlu dibaw...
Lounging around at home : wearing loose-plain gree...
Kangen jalan-jalan, kangen staycation aku tuh..Blo...
Strolling aroud in style. Clozetter @isnadani tamp...
Salah satu personil @blackpinkofficial yang memili...
Dah lama banget gak ootd-an!
Got this dress on @za...
Foto depan rumah..... orang lain 😁Udah pada ke ...
Black and White Monochromatic in @wework.rtw x @wu...

MORE FASHION POSTS

Long time no see 🐱🐱🐱 #clozetteid
Tenang gaiz, aku gak lagi mo jualan body lotion ko...
Hai hai kali ini aku mau ngeracunin kalian dgn pro...
Perbedaan bahasa memang menjadi salah satu tantang...
Siapa yang nungguin haid karena mau pakai kutek? ...
Aku posting produk terus enggak apa-apa ya guys. K...
💙CERAVE PM FACIAL MOISTURIZING LOTION [REVIEW]...
Happy weekend 💫
Biar semangat pagi dengerin lag...
Mencoba membuat cerita baru lagi dan lagi,

Kalau ...
It’s time for my Instax #Giveaway!! As promised ...

MORE BEAUTY POSTS

Probiotic dalam makanan atau minuman yang terkenal...
Almost totally forgot to share details of my Barbi...
💄 Everyday Fitting Lip Pencil
http://hicharis.n...
Bulat memang
_
Tags: #whitetone #hijab #woman #mor...
Cover, Cure, Clear treatment for acne and the scar...
4 Sehat 5 .... kamu ! 🥗
soalnya, di mata aku ka...
Tutorial makeup coming soon 🤗🤩
Lagu nya tern...
Bangun pagi, sibuk pilih baju, make up, nentengin ...
Orang2 pada pakai ini, ternyata beneran ampuh buat...
Japanese beauty itu fokus pada kesehatan kulit. Yo...

Advertisement