OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
“Let’s go to the coffee shop” now just means let’s find somewhere to rest my back and ass and you can order your coffee while I ransack the menu for any non-caffeine beverage that still sounds interesting. ☕️ #clozetteid #ootd #25weekspregnant #preggerslife #bumplife #stylediary #ootdindonesia #bloggerindonesia #indonesianblogger #bumil
dillafdiah 20 Aug 2018
cute tas & sepatunya 😄
Jennitanuwijaya 20 Aug 2018
yuk ngopi! haha
post
8 likes
see more from this collectionInstagram

MORE WYNNEPRASETYO POSTS

These days, I can typically be found near the frid...
Wearing beautiful Batik dress @batikkammi - swipe ...
Styling husband's clothes! Daripada duduk manis aj...
Iya memang ada double chin nya kok aku dari dulu. ...
Selamat hari Minggu! Yuk kita mulai dari diri send...
4x berturut-turut ngepost foto yang tangannya meny...
Kalau bisa milih antara menjalani 2020 sebagai ana...
Umur udah mau 30, baru punya skincare routine buat...
Observasi diri sendiri: aku menyadari makin ke sin...
Swipe ➡️ 3 looks with this silhouette-flatteri...

MORE FASHION POSTS

Sweater Weather 🤗 my favourite kind of outfit: ...
This look inspired by @rachgoddard ! #hazeegg
Jadi...
Sadar atau enggak, gw tuh jarang banget share sepu...
幸福 —— 因為他給了我百分之百的自...
Ngonten disaat pandemi
.
Pose jadi gak tenang, apa...
Wearing Neon Is Easier Than Ever — Here Are 5 Lo...
Baru sekali coba dan aku udah jatuh cinta sama @ch...
Semenjak pandemi, membuat aku dan Raisha lebih ban...
Such a gloomy day ⛈🌫 but not with my lipstick...

MORE BEAUTY POSTS

Sedang mencari serum untuk mencerahkan? Kamu bisa ...
Details of my New Normal but Extra eye look ✨✨...
Upload foto lama yg belum ke upload dulu 😅
.
Ad...
K, Before You Slather Olive Oil on Your Hair, Read...
Mall sepi 😁
.
.
.
Btw ini throwback di masa seb...
Giveaway ❤️Haaaii.. Kali ini aku bersama denga...
.
Tragedi foundation yang terlewatkan karena jatuh...
The details 🦋.Produk :• Eyeshadow : @ucanbema...
Nyobain pasangan cantik dari Love Beauty and Plane...
Andelan bangeet nih buat ngunci make up .. tinggal...

Advertisement