OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Forget the past, but remember the lesson.. There's always something good coming and your thoughts will become awesome things.. 💕😁
.
📷 @venny_firstyani
.
.
.
.
#clozetteID #potd #ootd #portraitoftheday #exploreMalang #portraits #vscocam📷
post
2 likes
see more from this collectionInstagram

MORE MEILUYANA POSTS

Walaupun #DiRumahAja, kulit tetep kudu dirawat rut...
"Healthy Skin Starts in the Bottle" 💞💞💞.S...
Why so serious?🤔
HAPPY SUNDAY! ❤️
👄💄💋
Each day comes with the possibility of a miracle.....
Another Throwback 🖼️Auto makin kangen travell...
Wonder, Wander, Repeat . . ..📸 @dsherlytha.... ...
Entah kapan bisa staycation lagi 😂😅🤔........
"Keep your face to the sun shine and you cannot se...

MORE FASHION POSTS

Disney just dropped a wedding dress line and it's ...
This Is the 2020 Fashion Trend That Defies Age Lim...
Karena jenis kulit aku oily, aku selalu cinta sama...
update stok foto yg ada aja lah, gini lah kalau pa...
Pernah mendengar padded shoulder top? Kalau kamu s...
Setting up our home #picnic 🧺🍎
.
.
.
.
.
.
...
Salah satu kegiatan favorite aku adalah skincare a...
Review Time
UltraDerma Advanced Skin Formula

Hai ...
Punya anak perempuan itu seru banget, bisa melakuk...
Have a nice weekend!

MORE BEAUTY POSTS

Tanpa alat pemanas, cara ini efektif untuk mengeri...
Inget ya umur aku masih 19 tahun! 😆

Yaa mentok...
Malam ini ! Lagi feeling pake yg ringan2 ,
Tapi su...
Life is too short to worry about stupid things! ...
Btw, aku ada beberapa review baru di blog. Salah s...
Sept 26, 2020
#FOREOUFOmini CHANGED MY #SKINCARE G...
.
Produk kosmetik yang baru aja launching nih. Ada...
What Nail Stains Are and How to Treat Them
Salah satu toner kecintaan untuk ngatasin masalah ...

Advertisement