OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Created my Parisian Look.Makeup look ini terinspirasi gaya classic dengan natural eye makeup and red lipstick. Aku pakai foundie cukup tipis untuk memberi kesan natural di wajah, begitu juga untuk eyebrow dan eye makeup yang cukup menggunakan eyeshadow cokelat, maskara dan tanpa fake eyelashes because French Women take a "less is more" approach when it comes to make up. Don't forget to wear the best Red lipstick untuk melengkapi Classic Parisian Make Up Look. #parisianstyle #parisianmakeuplook #makeup #makeuplook #selfie #classic #beautyenthusiast #beautyinfluencer #beautybloggers #beautyblog #ClozetteID
post
4 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

essentials, especially the @masamishouko blender ...
Gak begitu suka pakai #liptint padahal banyak yang...
Cover Gudetama's butt with the puff, so you don't ...
I live for cute things 🐣. 一
#clozetteid #make...
Am I the only one who can't finish face powder in ...
Productive weekend! 🙆
Ada 2 post terbaru di blo...
🐣 Holika Holika Lazy & Joy Cupcake Eye Pale...
"All flowers are beautiful in their own way, ...
Terakhir, dari rangkaian short review produk @canm...
Lanjutan post sebelumnya, produk @canmakeid yang a...

MORE FASHION POSTS

Kala langit biru menampakkan wajahnya

Duduk-duduk...
Welcoming Chinese New Year's Eve...
.
.
.
👗 @bi...
Im a morning person. Everywhere i go, i will wake ...
Jared Leto Brings Disco-Ready Heels to the Front R...
Dibuang sayang bebquh. 😅⠀

Semua yang dipa...
Follow your mood
Setelah berkali-kali take #tiktokdance 😂 mayan ...
IMLEK DALAM HITUNGAN HARI LAGI 🙆🏻
.
Kamu tea...

MORE BEAUTY POSTS

Pakai toner tuh sebenernya penting ga sih...? ⠀
...
Waterproof Intense Eyeliner from ESQA Cosmetics - ...
Ready for CNY New year, telat banget emang baru up...
Gong xi Gong xi..
Bentar lagi Chinese New Year, si...
Tak perlu takut rambut berantakan ketika hujan, ka...
Still in love with this natural makeup🥰
It feels wonderful when you feel well.
.
Quote dia...
Lassie Newfangled: [Review] Innisfree Green Tea Ba...
NIGHT SKINCARE ROUTINE
UNTUK KULIT BERJERAWAT
.
Pr...
Kalian mungkin udah tau ya kalo aku suka pake face...

Advertisement