OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Been eye-ing for this Champion Shirt for so long and finally got it from @thefthingworld! Buat kalian yang pengen nyari barang-barang Fashion tapi susah cari di Indonesia, coba deh cek di @thefthingworld, banyak juga brand dr luar, kyk Champion ini contohnya! 👌🏻✨
.
.
#clozetteid #fashion #clozetteidreview #thefthing #thefthingxclozetteidreview
post
3 likes
see more from this collectionInstagram

MORE GIANCIANA POSTS

🦄 #PondsGlitterGlow is FINALLY HERE!🦄 Ini lh...
Jarang-jarang bisa foto bener sama @deahamdan 😝...
Sejak dikirimin @clozetteid @pondsindonesia Insta ...
Ngga kerasa @clozetteid udah nambah 1 tahun lagi a...
Seminggu yang lalu, aku nyobain EMS Training Sessi...
My 2018’s resolution is simple: to be confident ...
Soooo excited to try these collagen drink from Kin...
Luvin’ this simple & versatile top from @shopata...
idk, i just feel like it.—on my lips: @nyxcosmet...
long weekend ready in @shopataleen’s top, @mv.pi...

MORE FASHION POSTS

Last #OOTD before 2023. Ready for the next one? An...
Berfoto di sebuah gallery art di Bali
Paling nyaman pakai blouse satin, looknya terkesan...
Hai! Perkenalkan nama aku Fanny. I loved all about...
the real me ❣🤎
about last night🌃✨

MORE BEAUTY POSTS

Siapa yang setuju kalo momment bareng Mamah tu ber...
This is my self
Just added to my new skincare routine! #clozetteID...
heyy welocome in my journey
Permasalahan rambut dan kulit kepala yang sering b...
Ariul 7Days Mask Duo!Level up with duo power, wake...
Yang jauh itu bukan jodoh tapi kita yang kurang de...

Advertisement