OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Sunflower.Inspired from @the_wigs_and_makeup_manager .Sebenernya gw pengen bikin kembang yang lebih ruwet lagi. Cuma takut mata gw jereng at the end of the painting process karena belom terbiasa. So for today, enjoy this sunflower..Perkakas yang dipake : @nyxcosmetics_indonesia Ultimate Eyeshadow Palette buat mata, shading plus nge-set painting, NYX JEP buat base eyeshadow, @mehronmakeup Paradise AQ Prisma Blend - cool, single cake white, yellow, black and green buat sunflowernya.Semoga suka dan WISH ME LUCK! 💕.. #nyxcosmeticsid #bringouttheboo #facepainting #bodypainting #muajakarta #muaworldwide #undiscoveredmuas #nyxcosmetics @nyxcosmetics #bvloggerid @bvlogger.id #kbbvmember @kbbvbyacb #bunnyneedsmakeup @bunnyneedsmakeup #tampilcantik @tampilcantik #setterspace @setterspace #fdbeauty #feature_my_stuff #crazymakeups #ibv_sfx @ibv_sfx #ibv #indobeautygram @indobeautygram #clozetteid #dupemag #mehronmakeup
post
2 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

Still in love with matte lips? Good news, there's ...
More detail won't hurt right? 💃🏻💃🏻 sun...
Pusing pala barbie dalam minggu ini karena banyak ...
Satu lagi brand lokal yang mengusung konsep clean ...
Same makeup look as the previous one, but with blu...
Mondays are for the brave, the strong and courageo...
New week is here, hope it'll be a good one for us!...
Baru hari senin udah langsung makeup buat nongkron...
Simpel banget dah! Yg mau recreate pasti bisa cum...

MORE FASHION POSTS

Brideku manja Fifuzi 💕

Makeup & acc by @loveel...
Hello Sunshine, Hello everybody💜
안녕 오랜...
Menjawab permintaan temen-temen “Kak salfok sama...
pusing udah senin lagi aja 😌🙈
————
...
#AdonaraChapter
Kalo kangen rumah ... Makanan ini ...
Dua tahun yang lalu, kesampaian pergi ke Shirakawa...
I love challenging pose Lol 🤣 .
Details
@lakon...
Dua tahun yang lalu, kesampaian pergi ke Shirakawa...
Mau berbagi tips & cerita sedikit. Kemarin ini pas...
I have been quite curious to try Sukin before thei...

MORE BEAUTY POSTS

Pertama kali nyobain Starting Treatment Essential ...
The Secret Behind Alicia Keys’s Glowing Complexi...
I miss those tan lines and happy-go-lucky days ☀...
God is looking for people to use, and if you can g...
Halloo dosti, kali ini aku mau share mengenai prod...
Musim ujan artinya Wet,Basah,Becek, dan Hujan past...
𝙎𝙖𝙛𝙞 𝙉𝙖𝙩𝙪𝙧𝙖𝙡𝙡...
Gaes kalian ada yg punya masalah jerawat dan brunt...
[SKINCARE REVIEW] abis nyobain @lacoco.id Watermel...
Pertama kali nyobain Starting Treatment Essential ...

Advertisement