OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Pagi-pagi kangen chimaek di Han Gang 😭😭 What to do in Seoul: chicken delivery and eat it by the river while do people-watching before sunset 😌 Seriously you need to try Nene Chicken when you’re visiting Korea, the best chicken imo 😋 Eh tapi yaaa, menurutku kalo mau dimakan barengan bir si Kyochon juga enak 🤔 #BigDreamerInKorea
.
.
.
#clozetteid #foodie #chimaek #hangang #hangangpark #hangangriver #picnicfood #foodblogger #travelblogger #exploreseoul #whattodoinseoul #lifestyleblogger #koreanfood #koreanfoodlover #kimbab #suntory #peachbeer #한강 #음식 #여행 #여행에미치다
post
6 likes
Categories : travel, food, food
see more from this collectionInstagram

MORE TRAVEL POSTS

[365/365] Time flies. So many great things happen ...
I love travelling! Siapa sih yg gasuka travelling....
I love travelling! Siapa sih yg gasuka travelling....
🌅🌅🌅
📷 @cath.21
#natashajs #natashajsi...

MORE FASHION POSTS

She lives life in her own little fairytales ❤️...
vacation dreaming with this short-pants! 🤎🖤...
Current Fav #faceserum @frudiaindonesia
#Pomegrana...
Kangen berguling di atas bunga.....
.
.
.
Bunga ba...
3 UNIQUE WAYS TO STYLE YOUR OVERSIZED T-SHIRT.

Wh...
Harus kuat, perjuangan hati emang berat.

Harus te...
BUKAN TAHU BULAT

Minta A dikasih A,
Minta B di...
Udah makan malem belom kalian?

.
.

#ootdlidya #o...
Hi guys! Mau ingetin aja nih buat kalian yang mau ...

MORE BEAUTY POSTS

Girls love flowers, especially when it’s for no ...
Super stressed but blessed.

Afterall, it's bette...
SUNSCREEN(S)⁣

Karena lately sedang 𝘭𝘶...
Sedang mencari serum untuk mencerahkan? Kamu bisa ...
Details of my New Normal but Extra eye look ✨✨...
Upload foto lama yg belum ke upload dulu 😅
.
Ad...
K, Before You Slather Olive Oil on Your Hair, Read...
Mall sepi 😁
.
.
.
Btw ini throwback di masa seb...
Giveaway ❤️Haaaii.. Kali ini aku bersama denga...
.
Tragedi foundation yang terlewatkan karena jatuh...

Advertisement