OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Trying out new angle 🤔 I visited one of the selfie spot (wisata selfie) in Bogor; @devoyagebogor. Udah tau tempat ini dari lama sih, cuma belom ada rencana buat ngunjungin. Eh tiba-tiba diajak emak pas natal kemaren. As you can guess lah ya, ramenyaaaa beuh 😭😭 Tiket masuknya 25ribu, cukup murah sih dibandingin sama “wisata selfie” lainnya. Serame-ramenya aku masih bisa dapetin beberapa foto bagus, all you need to do is explore the new angle... or just waiting until another people finish taking photos, hahha. Aku bakal nulis ini di blog sih, soon yaaa hopefully 🙏🏻 #bigdreamerwander
.
.
.
#clozetteid #explorebogor #wisatabogor #devoyagebogor #wisataselfie #wisataselfiebogor #travelblogger #travelblog #ggrep #exploreindonesia #cuteplaceid #instaworthy #travelgram #여행 #여행스타그램 #여행에미치다 #旅行 #旅行大好き
post
8 likes
Categories : travel
see more from this collectionInstagram

MORE TRAVEL POSTS

[365/365] Time flies. So many great things happen ...
I love travelling! Siapa sih yg gasuka travelling....
I love travelling! Siapa sih yg gasuka travelling....
🌅🌅🌅
📷 @cath.21
#natashajs #natashajsi...

MORE FASHION POSTS

masih aku tungguin.. 📸 by @om_dial23
#clozette...
We get so worried about being "pretty". Let's be p...
Goodbye au revoir adios [to my weekend]

#kbeauty ...
Check out these cheap resin jewelries ideas: http:...
@cardholder.co
make my life easier 😍
-
Mau bawa...
So what’d you wish for? 💜 #haluuworld #haluub...
Crazy In Love in Bangkok with #CrazyInLoveCollecti...
Styling is a creative outlet; an expression of sel...
Oct 13, 2019
Enjoy simple things with total intens...
Caption yang cocok apa yaaaa hemmm..... hemmmmm he...

MORE BEAUTY POSTS

Your guide to all things J-Beauty and why it will ...
Harta karun!
Hal yang langsung kubilang waktu ngel...
.
Di usia aku yang udah bukan ABG lagi ini, emang ...
Bath time is a ritual. I have to soak for at least...
Orange Liptint Swatches🍊Kalo lagi bosen sama pi...
How to Use Color Correcting Concealer — And Whic...
✨SIMPLE (NAN KETJE) MAKEUP KE KANTOR✨
.
Biasan...
VAMPIRE 🧛🏻‍♀️
HALLOWEEN CHALLENGE 1/31...
Kemarin aku ke @ohbeauty.id dan melisir ke boothny...

Advertisement