OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Suka heran gak siii liat artis-artis Hollywood bisa sekece itu pakai outfit ribet tapi tetep keliatan rapi. Kalau foto yaudalah ya bisa diedit, tapi kalau live macam red carpet?Outfit hacks that save your life! The secret is Hollywood Fashion Secret Tape @hollywoodfashionsecretsid Udah dari 2 tahun lalu aku pakai, dan ini repurchase aku yang kedua. Bentuknya macam doubletape. Tapi kualitasnya beda sama doubletape yang stationery. HFS Tape ini bisa lekat di kulit dan fabric, lemnya tebal bukan tipis macam doubletape biasa. Pastinya medical quality, gentle on skin, hypoallergenic, leaves no residue on fabric as you can see on my video. Kegunaannya banyak banget, diantaranya hide bra straps, eliminate blouse gaps, secure revealing necklines, close wrap styles, hold up strapless tops, sampai fix hems fast yang seringnya buat pendekin celana kalau lagi nggak sempet jahit. Praktis + invisible. IDR 169.000,-Available at @centralstoreid @lafayettejkt @dresshaus.id @arajakarta @sociolla and more!...... #beauty #beautyvlogger #fashion #photooftheday #style #instagood #girl #photography #lifestyleblogger #life #instagram #fashionblogger #fashionblog #fashionvlog #art #photo #beautyvlog #happy #picoftheday #clozetteid
post
2 likes
Categories : casual
see more from this collectionInstagram

MORE CASUAL POSTS

No more Monday blues when you have the chicest out...
Happy Friday, Clozetters! Don’t forget to take a...
Throwback to when @steviiewong and I risked our li...
Good things come in sets. Clozette Ambassador @jan...
𝐓𝐡𝐞 𝐩𝐨𝐰𝐞𝐫 𝐲𝐨𝐮 ...
☀️☀️☀️( tap for details )📸: @rimasu...
Going out to the sun without worry with a proper o...
How i miss cafe-hopping 🥺
.
.
.
.
#clozetteid #...
Just an old pic of me🌛....... #clozetteid #ootd ...
Rebahan dulu gais 😎😎... Tap for details!Dije...

MORE FASHION POSTS

I look hella weird but all good !

Ps : don't swip...
I owe it to myself,
to become everything that I’...
Rinduuuu...serindu...rindunyaaa...main di luar den...
Antara Ekspektasi & Realita saat liburan .. 📸
....
Kangen keluar rumah dengan bebas. Tanpa rasa takut...
missing the heat







#cloz...
I definitely miss doing photoshoot. Miss gg out to...
NEW NORMAL??!
⠀⠀
Meskipun WFH tu lebih ribet k...
Say hello to ..
Red Tock Spot Powder
Dia Effect Wh...
Let’s prepare your best CV and get ready to beco...

MORE BEAUTY POSTS

Skincare ku malem ini.⁣

Mencoba me-nandem-ka...
Biasanya malam jelang akhir pekan gini udah sibuk ...
Hot summer days are coming, and if you live in a t...
✨REVIEW HALE CLAY MASK
Hale Lets Clay Mask (85gr...
Colorful 80s inspired💞.
.
Details:
Dear Me Beau...
If only it didn't contain glycolic acid that trigg...
Dimulai dari coba-coba berakhir bahaya!⁣⁣⁣
...
Dimulai dari coba-coba berakhir bahaya!⁣⁣⁣
...
Menjawab pertanyaan kapannya (yang sebenernya udah...

Advertisement