OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Sambil macet-macetan kita post stock foto yang ada di handphone aja ya. Ini tuh outfit paling gampang kalo lagi males mikir pake baju apa (perasaan males terus ya hahaha) Tapi beneran deh, fashion isn't my forte soooo i always pick the easiest piece and try to make myself put together hehehe. And when you picked the right items, nggak akan keliatan malesnya 🙈🙉🙊 Shirt + Cullotes + Slip On Shoe = Comfie! .
.
#BeautyRedemption #CapsuleWardrobe #ClozetteID
post
3 likes
see more from this collectionInstagram

MORE VITRIEMAULANI POSTS

Kesehatan Skin barrier sangat penting untuk menjag...
Local Brand Skincare Check

Seneng banget skincar...
Masuk usia 30thn skincare game juga harus ditingka...
One's destination is never a place, but a new way ...
Forever laid back mood
.
.
.
.
.
.
#CapsuleWardrob...
Hanging out in the bathroom because It's Friday *i...
Gengs, kulit sehat itu berawal dari proses members...
Saturday casual stroll with bomber and a chino. Ne...
Ramadhan tinggal beberapa hari lagi nih guys. The ...

MORE FASHION POSTS

Every sister needs a big mirror to validate their ...
I like to represent any fashion brand over my styl...
ootd ala princess belle
Kalau cowok posenya tu simple-simple aja, kalau ga...
Mirror selfi checkk!!!!!
Selalu jalani hari dengan senyuman
Pose simple untuk cowok nih
Foto candid
Black is the wholetime fav color!
Fave comfy shoes

MORE BEAUTY POSTS

Akhirnya nemu juga sunscreen yang nggak white cast...
new hair :)
Hello my name is ravianka,I am a content creator.
Hadiah dari event #BestieStories thankyou @clozett...
What a beautiful journey dengan salah 1 skincare f...
Senang banget bergabung dengan INISKIN untuk meray...
Congratulations Somethinc for New Launch Phyto Dia...
Sunscreen biore terbaru✨

Kali ini, aku punya 2 ...

Advertisement