OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
#lisnamotret pake handphone #oppof3, skill murni nih teknik motonya bukan karena devicenya yang canggih 😎 hari ini perdana kajian sesi dakwah, #alhamdulillah kangen akutu udah lama tak bersua sama #temanhijrah 🤗 oia, hari ini aku pake Lord Dress @outfit_o yang warna hitam trus outernya dari @freyahshop dan pake sendal baru dari @misschy_shoes 😁 #clozetteid #wiwt #ootdhijab #hijabmodesty #hijabfashion #saturdaymood #styleblogger #hijaboftheday #ootdfashion #saturdayvibes #andiyaniachmad #tapfordetails
newHildaIkka 3 Feb 2019
yang motret dan dipotret sama cakepnya euy 💋
post
1 like
Categories : casual
see more from this collectionInstagram

MORE CASUAL POSTS

A working outfit that rarely drew out from the clo...
Get free access to @goldsgym.sutos.official by sta...
Playing dress up will always be girl's favorite! I...
If i dress according to my mood, i would've worn n...
Runway di JPO be like 💃 .

Btw #ootdlidya kali ...
Date night.Pada nonton atau jalan-jalan aja nihhh ...
Time to clean up the pile in your closet!! Simply ...
@JFWofficial kembali digelar untuk memanjakan para...
What I need is... more red in my closet.
.
.
.
#cl...
Fall mood for Clozette Ambassador @katherin is bei...

MORE FASHION POSTS

Golden hour ☀️
.
.
.
📷 @williamiskandar .
....
Putting on a new twist on this peplum top from @lo...
10 Km?
Betulan 10 km.
Pertama kali? Iya betulan ...
[Shox x Extica]
Yuhuuu from Saturday Event at #Cos...
Jadi hari sabtu kemarin aku dateng ke acara Re-Ope...
You had me at hello 🙋🏻‍♀️
.
.
.
.
#clo...
FACIAL
⠀⠀
Yeaayyy hari minggu kemarin adalah w...
Been taking some time away from social media and i...

MORE BEAUTY POSTS

RECAP DAY 13-16🎃 #31daysofhalloween
Favorite k...
Ini korean everyday look versi aku,
yg aku perhat...
Your skin
is your best accessory.
Take good care o...
PUMPKIN FILTER 🎃
HALLOWEEN CHALLENGE 20/31
🎃...
Tega nian cara mu ~ @afgansyah.reza •
Lipgloss @...
So a few weeks ago aku dikirimin @PixyCosmetics pr...
Baby, are you sure you want to play this game? Coz...
My favorite place in the world 😍 a beauty shop....
Thank you @sulwhasoo.indonesia yang udah kasih Fir...
Belakangan banyak produk lokal ya? Dan lumayan bag...

Advertisement