OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
"Assalamualaikum ukhti"-Mendengar sapaan itu sejujurnya membuatku malu, merinding, minder, takjub, ah campur aduk. Aku malu dengan ilmu agamaku yang masi ala2 ini, aku minder disapa begitu sopannya sedangkan kelakuanku masi petakilan, aku merinding mendengarnya sedangkan dosa ribaku masi seluas samudra, tapi akupun takjub dikala seseorang menyapaku demikian padahal aku hanya remahan rengginang. Dari aku yang sedang memantaskan diri untukmu yaa akhti-📍Thean Hou Temple #tantejulit #tantejulittravel #travelblogger #beautyblogger #lifestyleblogger #fashionblogger #blogger #hijab #hijabtravel #hijabers #travel #travelenthusiast #traveling #traveladdict #backpacker #wanderlust #explore #lovetravel #googlelocalguide #bikinjadinyata #theanhoutemple #kualalumpur #malaysia #influencer #modelhijab #clozetteid #createmoment #visitkualalumpur #visitmalaysia #temple
post
Categories : travel
see more from this collectionInstagram

MORE TRAVEL POSTS

[365/365] Time flies. So many great things happen ...
I love travelling! Siapa sih yg gasuka travelling....
I love travelling! Siapa sih yg gasuka travelling....
🌅🌅🌅
📷 @cath.21
#natashajs #natashajsi...

MORE FASHION POSTS

Pertama kali kenal @avoskinbeauty pas dikirim prod...
Foolproof outfit when I can’t be arsed to dig in...
Sekarang saya lagi suka banget pake foldable food ...
Literally "Moana in the middle of jungle" mood. #C...
Are you looking for 2019 homecoming dresses that w...
.
This is how we pose 😊
.
#timetravel #youdeser...
Transform your old jeans into a pretty purse bag w...
Visiting @stingybunny & @menail.salon booth at Lad...
beautiful in white, love all the set from @3mongki...

MORE BEAUTY POSTS

Akting sudah sempurna. Majalah sudah ditangan. Sen...
Chemical Sunscreen dari The Skin House 🙌✅
best friend⁣
noun⁣
a person's closest friend....
[NEW PRODUCT ALERT!🔔] •

Halohaaaa~ Udah p...
REVIEW LACOCO WATERMELON GLOW MASK COSVIE WOMAN H...
ALOE VERA SOOTHING MOISTURIZING GEL DARI ZOYA
PENGALAMAN PERTAMA TREATMENT PHOTO FACIAL GLOW DI ...
I don't wanna be rich if rich means more money but...
Happy Sunday! Dont forget to pamper your self to g...

Advertisement