OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Using my rights to vote and choose who I think is going to be a better president for Indonesia. Abis itu langsung cuss cari diskonan 😂😂😂 Siapa yang begini jugaaaa hahahaha. .Iya ga ada foto di TPS, jadi sempetin selfie seadanya 😂 yang penting surat suara tercoblos dengan baik dan masuk ke kotak suara yang benar. .Anywaaaay, udah pada beli apa nih di berbagai merchant yang menawarkan diskon special hari Pemilu? 😍😍😍 .-------. #suaraindonesia #pemilu2019 #pilpres2019 #vote #ivote #pemiluindonesia #pemilu #jariungu #starbucks #clozetteid #clozettedaily #selfie #hijab #hotd #hijaboftheday #shafiramuslimfashion
post
Categories : casual
see more from this collectionInstagram

MORE CASUAL POSTS

S.A.B.A.R

Iya harus sabar banget kalo minta fotoi...
Runway di JPO be like 💃 .

Btw #ootdlidya kali ...
Hi guys!

Jadi tadi siang aku habis live di instag...
Time to clean up the pile in your closet!! Simply ...
Simplicity is always lovely
Black is always classy ❤ Just mix with yellow st...
What I need is... more red in my closet.
.
.
.
#cl...
Fall mood for Clozette Ambassador @katherin is bei...
Chic effortless outfit tips for fall: http://bit.l...

MORE FASHION POSTS

If i dress according to my mood, i would've worn n...
- Photo Bagus Nggak Musti Piknik -
.
Suka ada yang...
False
Is a complicated word for some people
Fear...
Hallo man teman, saya mau nanya donk, kalian sehar...
Mumpung anak bujang lagi pakai baju begini minta f...
Sunday essentials: comfy outfit & you are ready to...
Stayed there for 30mins then gozong zay🔥🌚 .
...
Miss Pixie Drac will haunt you🧛🏻‍♀️.
....
—— showing the awkward smile of mine 🙂🙃 ...
Array Takes You To Their Dreamy Space In Plaza Ind...

MORE BEAUTY POSTS

Once upon a time, in a sophisticated Mall. After a...
Once upon a time, in a sophisticated Mall. After a...
Hello Beauty Laper !!!!
Ini dia BB AQUA FOUNDATION...
Clozetter @jcliani stay true with her bare face. R...
Passion Sejati Ibu Pejabat!
.
Pasti tau lah ya kal...
Few days ago at @barrymcosmetics_id launching in I...
Is this the right time to create new feeds?
.
.
.
...
Setelah 4 tahun setia dengan 1 brand untuk warnain...
NYX Cosmetics ada di jajaran brand make up favorit...
Hello Beauty Laper !!!!
Ini dia BB AQUA FOUNDATION...

Advertisement