OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
@hm Is doing great for this season collection. But unfortunately most of their s/s '19 are not suitable for hijabi like me. Some of them have thin fabrics so you can see through it, some model have the back open, so i have to wear undershirt but most of undershirt is not breastfeeding friendly 😂 that is so dillematic. I think i inspired from HM to make my own version..
#ClozetteID
#springsummer2019
#fashionblogger
#surabayainfluencer
#indonesianfashionblogger
#stylingwithlove
#modestfashion
post
see more from this collectionInstagram

MORE DINDAHAKEEM POSTS

Bener kata Radit, makin tua kita tuh makin males. ...
Hahaha, nemu foto jaman baru lulus SMA. Ini cerita...
Last night outfit was dope ! I love simplycity, cl...
Mau makan soto wak joyo nih #Clozetteid
Ini adalah bareskin selfie tanpa filter dan edit s...
Sekarang bikin MPASI lebih gampang buat aku di sel...
Yah, people change. #Clozetteid
Swipe and you'll see magic #Clozetteid

MORE FASHION POSTS

just chilling and take selfie with one of my fav s...
Channel the back-to-school spirit with these workw...
Selamat pagi, jangan lupa ngopi ! sebab pahitnya k...
Ini dia skin care aku pas traveling beberapa hari ...
Pengen kuliah di luar negeri tapi terkendala masal...
Setiap perempuan di berbagai belahan bumi ini, ter...
Sebenarnya aku kemarin #TimChikaJessica, karena ak...
.
Coming together is a beginning, staying together...
[GIVEAWAY TIME]
Heyho, ma belle!
#NandsGiveaway i...
Siapa bilang udah gede ga boleh main kembang api ...

MORE BEAUTY POSTS

Aku di kirimin @nurishorganiq_id
yg " Brightening ...
Praktis Dan On Point, Tips Makeup Pesta Ala Y.O.U ...
Mencoba berbagai preset terbaru. Jadi, bagus tone ...
LMAO Sorry @chakacola your Anpanman become Clown ...
Fokus nya ke aku ya bukan ke yang dibelakang aku ...
Here we go !
@nurishorganiq_id @nurishorganiq brig...
[GIVEAWAY WEEK 15] .
.
Hai gengs, sorry ya dah lam...
7 hari saja, muka jadi lebih cerah, Thanks @erha.d...
Yayyyy Bunny Sisters Giveaway time datang lagi! Ka...
⚠️ GIVEAWAY ⚠️ .

Yayyyy Bunny Sisters ...

Advertisement