OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Yey finally !My Ponds glitter glow series is come 😍-Hey, glowgetters atau glitterfreaks you must have this series. Ponds create #SparkYourUnicornGlow series special for you ! Complete with Peel off glitter mask, Glitter duo powder, Glitter cream and Glitter moisture stick, makes you feel like a cute unicorn 🦄 #BornUnicorn-I’m in love with glitter moisture stick !Ini semacam highlighter stick dgn pigmentasi yg tinggi, kaya akan shimmer dan glitter, warna pinknya cantik, tidak kering sama sekali, mudah menempel d kulit kita dan kasih super glowing finish !-What about the price?Don’t worry ! Ponds understand us well. You can get this series with affordable price. Mini review? Go check my InstaStory now ! #glitterglowreview ... #clozetteid #pondsglitterglow #pondsglitterglowreview
post
3 likes
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

Muji diskon 😁
Borong kapasnya ahhh. Asli bener...
#REVIEWBYELSALIORA
𝐒𝐚𝐟𝐢 𝐖𝐡𝐢...
Good Morning waktu qatar ☀☀ this makeup looks ...
Makeup Go to campus😋
Jadi kangen ke kampus nh h...
Yamuna also known as the Jumna or Jamna is the sec...
Produk baru dari @senkaindonesia nih! All Clear Oi...
Jarang jarang bisa suka dengan lipstick matte, lip...
Really hot today, huh?! Untung pakai sunscreen #El...
Cushion yang lagi hits belakangan ini, @wardahbeau...
new tutorial is up!!!. yak makeup tempo doeloe.. s...

MORE FASHION POSTS

Modern Indonesia Style
@torajamelo .
.
.
Memodifi...
#Throwback waktu panas-panasan syuting untuk @tike...
Gue nemuin teknik pakai highlighter yang paling pa...
Children must be taught how to think, not what to ...
Wearing grandma’s skirt 🌝 Suka foto ini tapi ...
Today Alfagift 4.0 Launching!
Alfagift merupakan b...
“One hand I extend into myself, the other toward...
Stylish All-White Outfits for Every Occasion
Shy girl pose ala Clozetter @janejaneveroo. Simak ...
Walaupun 17 Agustus sudah lewat, tapi jangan sampa...

MORE BEAUTY POSTS

Clozetter @abnergailorraine mencoba serum Azulene ...
Congratulations my most annoying, irritating cousi...
The 18 Best Under-Eye Concealers Money Can Buy
Good morning ☀️ !! Enjoying the last bit of JO...
Yang belum nonton 1st impression aku treatment di ...
Hi gengs, hari ini aku abis cobain treatment di @z...
take off that shyness and wear some red. 😘😘...
Gila!!! Nyaman banget seharian ini pakai X2 Bio Fo...
These Toner Pads Are the 1 Product That Keeps My S...

Advertisement