OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
say hello to my pinky hair! 💕So, i changed my hair colour today. What do you think?🎀..Masih pada melek ya kan besok sandeii.. Besok pada kemana? Kalau ga kemana2, mampir ke Little Tokyo Pakuwon Mall yuk. Ada Sake-Fest. Tomorrow is the last day! Start from 14.00 aku bakalan nge-MC dan bawain beberapa lagu Jepang klasik, dan Enka tentunya...こんにちは! 2019年4月21日 (酒フェスト)(Sake & Japanese Food Exhibition) - Little Tokyo 2M - I will be there on the last day!SCHEDULE : 14.00 - MCing16.00-16.30 - Ballad Session (on stage) 18.00 - Sake-Yo のお店 (opening song)SETLIST :酒よ - 吉 幾三 (Sake-Yo - Ikuzo Yoshi) 涙そうそう - 夏川 りみ (Nada Sou Sou - Natsukawa Rimi) ひまわりの約束 - 秦基博 (Himawari no Yakusoku - Motohiro Hata) 花水木 (ハナミズキ) - 一青窈 (Hana Mizuki - Hitoto Yo) ファーストラブ - 宇多田 ヒカル (First Love - Utada Hikaru) 千本桜 (Piano Ballad ver.) (Zenbon Sakura) みんなさん 時間があったらぜひきて下さい 😘......... #スラバヤ日本祭り #日本祭り #NihonMatsuri2019  #fashion  #Beauty  #モデル  #メイク  #ヘアアレンジ  #オシャレ  #makeup  #kawaii  #ファッション  #コーディ  #ガール  #clozetteID  #かわいい  #yukata  #浴衣  #japan  #日本
post
Categories : makeup
see more from this collectionInstagram

MORE MAKEUP POSTS

Muji diskon 😁
Borong kapasnya ahhh. Asli bener...
#REVIEWBYELSALIORA
𝐒𝐚𝐟𝐢 𝐖𝐡𝐢...
Good Morning waktu qatar ☀☀ this makeup looks ...
Makeup Go to campus😋
Jadi kangen ke kampus nh h...
Yamuna also known as the Jumna or Jamna is the sec...
Produk baru dari @senkaindonesia nih! All Clear Oi...
Jarang jarang bisa suka dengan lipstick matte, lip...
Really hot today, huh?! Untung pakai sunscreen #El...
Cushion yang lagi hits belakangan ini, @wardahbeau...
new tutorial is up!!!. yak makeup tempo doeloe.. s...

MORE FASHION POSTS

⭐ My Daily Makeup Tutorial ⭐
.
Makeup Deets:
-...
Siapa di sini yang mengoleksi kolaborasi Uniqlo X ...
Modern Indonesia Style
@torajamelo .
.
.
Memodifi...
#Throwback waktu panas-panasan syuting untuk @tike...
Gue nemuin teknik pakai highlighter yang paling pa...
Children must be taught how to think, not what to ...
Wearing grandma’s skirt 🌝 Suka foto ini tapi ...
Today Alfagift 4.0 Launching!
Alfagift merupakan b...
“One hand I extend into myself, the other toward...
Stylish All-White Outfits for Every Occasion

MORE BEAUTY POSTS

Clozetter @abnergailorraine mencoba serum Azulene ...
ZAP memberi kesempatan kepada Clozette untuk menco...
Congratulations my most annoying, irritating cousi...
The 18 Best Under-Eye Concealers Money Can Buy
Good morning ☀️ !! Enjoying the last bit of JO...
Yang belum nonton 1st impression aku treatment di ...
Hi gengs, hari ini aku abis cobain treatment di @z...
take off that shyness and wear some red. 😘😘...
Gila!!! Nyaman banget seharian ini pakai X2 Bio Fo...
These Toner Pads Are the 1 Product That Keeps My S...

Advertisement