OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
We were all #BornUnicorn 🦄 Don't dream it do it 🌈 thanks to @pondsindonesia #PondsGlitterGlow we can finally #SparksYourUnicornGlow dengan rangkaian produk yg super gemas dgn packaging nya yg hologram:
🦄 Glitter Moisture Stick : moisturizing highlighter dgn rosy dewy holographic 🦄 Peel off Glitter Mask : peel off mask dengan glitter yg memberikan efek berkilau pada wajah
🦄 Glitter Cream : moisturizing cream yg memberikan efek healthy glowing bagaikan glowing frim within
🦄 Glitter Duo Powder : glitter powder yg dapat digunakan di mata dan pipi sebagai highlighter .
.
Summon your inner unicorn, be the sparks that lightens the whole room to inspire others to keep their spakle too. Don't be afraid to sparkle wherever you go ✨
#GlitterGlowReview
#Clozetteid
.
.
.
.
#igers #instalike #instapic #instagood #instagram #style #photooftheday #picoftheday #beautiful #beauty #bestoftheday #makeupinspiration #makeuptutorials #tan
#indobeautygram
#beautybloggerid
#ragamkecantikan
#makeupindo
#inspirasicantikmu
#tampilcantik
#undiscovered_muas
#makeupfanatic
#makeupartistworldwide
#bestoftoday  #style  #makeupjunkie
post
2 likes
see more from this collectionInstagram

MORE VERONIKAJANE POSTS

Have I come close to look as fierce as "Anna" 😋...
" A whole new world" ost film Disney favorit aku, ...
Ini dia rangkaian terbaru dari @clinelleid yaitu P...
I'm so happy that I can join the launch of newest ...
Thanks to @clozetteid aku yg sudah tydac lucu lg ...
Me as a badass short haired Bratz Doll which one d...
Help me, I can't decide which shade is my favorit...
Yeayyy finally @altheakorea comeback dan meluncur...
"Been through sone bad shit I should be a sad bitc...
This is my secret to an eyebrow goals.
@lakmemake...

MORE FASHION POSTS

The thing that I’ve dreaming of :
-
Someday, I w...
Bulan ini skip dulu gk ikut armyselcaday, jadi pos...
Again! My favourite Korean Lip product : Milk Touc...
Demi konten ig, dirumah aja tetep harus dress up &...
Yuhuu~ calling all 𝘾𝙞𝙘𝙖 lovers💕 Kal...
Yuhuu~ calling all 𝘾𝙞𝙘𝙖 lovers💕 Kal...
Simple elegant mask from ci @cynthiatan__ ♥️
...
Life is short, fragile and doesn’t wait for anyo...
𝒌𝒊𝒏𝒅𝒏𝒆𝒔𝒔, is one of the mo...

MORE BEAUTY POSTS

Sesekali makeup normal deh haha. Ini tu quick make...
ONE BRAND TUTORIAL @imagiccosmetics .
.
- imagic b...
Back with #texturetuesday and today the texture go...
[Tips Bikin Lipstick Biasa jadi Kissproof, Transfe...
-FULL FACE OF SHOPEE MAKEUP : Colorful Edition-

H...
Sekarang @elsheskin juga ngeluarin hand gel nih...
𝐀𝐯𝐨𝐬𝐤𝐢𝐧 𝐌𝐢𝐫𝐚𝐜...
YO YO YO! SHOUTOUT TO THE LEGEND, @nyxcosmetics_in...
#FlatlaynyaRahma mandeg di day 10 🥺⁣

Bany...
New Hair ayeey! Sebenernya mau upload nya setelah ...

Advertisement