OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
Because im litteraly Z gurl so i can't stand without this heart beat glass.
.
.

Recently aku selalu menggunakan @lookecosmetics holy lip in Luna. As you can see efek glossy ya bagus banget kan! Gara-gara lip gloss ini juga akhirnya aku kembali menjadi tim glossy lips(BIG YAY). Kalau kalian sendiri gimana nih beauties? Apa kalian tim matte atau tim glossy💄. Write down ur answer bellow ya!

.
.
#travelblogger #travelwithval #holiday #holidayphotos #makeuplooks #makeupoftheday #makeupenthusiast #makeup #makeuplife #makeupartist #travelmakeup #summer #summermakeuplook #summermakeup #summerlooks #summervibes #bloggerstyle #bloggerlife #beautybloggers #beauty #clozetteid
post
2 likes
Categories : travel, travel, makeup, makeup
see more from this collectionInstagram

MORE TRAVEL POSTS

[365/365] Time flies. So many great things happen ...
I love travelling! Siapa sih yg gasuka travelling....
I love travelling! Siapa sih yg gasuka travelling....
🌅🌅🌅
📷 @cath.21
#natashajs #natashajsi...

MORE FASHION POSTS

Aku di tinggal main game.
5 menit. 15 menit. 30 me...
BBQ TIME 🥩
-
Welcome to @tephieteph queen kitch...
Semenjak menjalanin #NewNormal akan ada 5 hal yg a...
Overthinking - belakangan lagi banyak bgt yg bahas...
Breakfast in bed at its best 👑! #staycation at ...
Yeayy ! Dapat Mystery Box dari #SOCO 😍 . #SOCOB...
One of the most asked questions whenever i post a ...
Iseng ikutan #3minutechallenge pas live IG @kaskus...
Green is the new black 💬
#bloggerlife

#keluarb...
🍁 Boundaries is your responsibility. You decide...

MORE BEAUTY POSTS

Crayfish, crab and shrimp party 🦀 🦐 ❤️ E...
✨✨✨⁣

Deets⁣
@sigmabeauty Enchanted P...
A gentle reminder, buat klian yang mau beli produk...
Saya sedang jatuh cinta 🎶🎶 syalala...
.
.
.
...
Tema " BURUAN NYUSUL monyetku txintah ❤️

My b...
!!SOUND ON!! Makeup untuk Kulit Kering✅

Bagi kl...
Creating a look has never been so effortless with ...
TANGLED 🌞✨
.
.
Hasil kegabutan long weekend k...
Belakangan ini aku dengar anjuran untuk tidak seri...

Advertisement