OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
“HM X ME”

Hey guys, happy long weekend 👋🏻. Pada rencana kemana nih di weekend lebaran ini? Ooiya tau gak sih dari kemarin itu, hampir semua toko baju yang ada di mall ataupun olshop olshop lagi pada diskon/sale gede gedean nih, yoi gak sih? But, aku mau kasih tau satu baju ini yang aku beli dari @hm @hm_man loh💯. Basically, ini itu salah satu new collectionnya H&M , but you know the price? ....well aku gabisa bilang harganya tapi yang pasti ini super affordable banget. –
Also, ini pas banget sama style macam kemeja aku. Ya, you know lah aku tuh juga suka yang namanya kemeja kemeja botanical pattern gitu❤️. By the way, ngomongin soal harga dan baju kemeja baru, coba deh tebak harga kemeja ini yang super affordable dan comfy ini. I challenge you❤️❤️❤️💯
.
.
.
.
.
.
#hm #hmxme #hmman #fashionjakarta #menstyle #menstyledaily #mensweardaily #menstyleblogger #ootdjakarta #fashionbloggercommunity #fashionbloggerindonesia #retrocasual #2019favorites #mensrepublic #mensrepublicid #ootdformen #cowokjakarta #ootdformenindo #ootdindokece #ootdindo #clozetteid #theshonet
post
1 like
see more from this collectionInstagram

MORE JULIANMATTHEW POSTS

Vintage jacket mood for now. Really comfy and some...
Believe it or not: poses can also change the whole...
How to refresh yourself: Take a sip of coffee or f...
Monday’s style: a little bit extra with the sung...
Almost one day to the weekend, and CNY. Time may c...
Seek through the good side in everything. Don’t ...
Hi kalian, what’s up? Random sharing session yuk...
Have you freshen up? It’s Saturday, and don’t ...
Since I found my old picture, then, I decided to t...
Probably, it’s the best angle to achieve a high ...

MORE FASHION POSTS

Talking about Monday, can we just hang around with...
You'll Wanna Check Out These Amazing Makeover Idea...
Its monday.. but its OK 🌈🌈
Here's why a pair of black trainers could be your ...
Tees and jeans kinda weekend. Image shared by Cloz...
Create a grand fashionable Ramadhan look with Line...
Tips untuk Membuat Sepatu Boots Terasa Lebih Nyama...
Clozetter @blissandglaze shared her OOTD from the ...
Working attire inspiration by Clozetter @auliarw. ...
This Is How to Style Your Jeans in 2021 in Case, L...

MORE BEAUTY POSTS

Lassie Newfangled: [Review] CHARIS N+ Clear Toner
How to prep your skin for flawless makeup: https:/...
Throwback to Raya look by Clozetter @btariskr. Sim...
5 Cara Memiliki Rambut Yang Indah Setiap Hari Sesu...
HelloBody, Rangkaian Skincare Vegan Asal Jerman Ki...
Ramadhan Special Deal is still available at Yves R...
Panasonic Beauty Hair Styler Straightener Brush Ir...
Nah, Ini dia Makeup lokal dari @lookecosmetics ...
The *only* 25 beauty secrets you'll ever need to k...

Advertisement