OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
“CUACA PANAS BEGINI: SUMMER 2019”

Duh, ga berasa ya guys udah bulan Juni aja nih ye gak??💕 Dan cuaca lagi panas banget ya gak sih? Sampe sampe harus pake baju yang somehow harus airy dan kalo foto pose tangannya harus begini, karena saking panas dan teriknya sinar matahari 🌞.

But don’t worry, you can cool it off with a fresh soda (SWIPE TO SEE THE RELATABLE KIND OF SOCKS😂)
.
.
.
.
.
.
#simplefits #simpleootd #ootdindonesia #ootdindokece #cowokjakarta #asianguy #hmxme #hmman #ijulwardrobe #wardrobestyle #stylehunters #retrolook #retrocasual #stylegram #fashionbloggerindonesia #clozetteid #theshonet
post
1 like
see more from this collectionInstagram

MORE JULIANMATTHEW POSTS

Getting away from depression and stressful job by ...
Taking care of your skin might’ve been too tirin...
What we see as bad things, aren’t always bad. It...
When Monday strikes you with lots of negativity or...
Strolling throwbacks for Sunday ✅. How’s your ...
Knowing your style and interest is so important. A...
When you’re full of stress, you gotta be strong ...
Since, it’s the month full of joy 🎄. I wanted...
Frozen Yoghurt that I’m in love right now, it’...
Monday’s full of hectic things to be taken care ...

MORE FASHION POSTS

Shopping with my bestie 🛍 having our moment fal...
Harus banget mukanya begitu ya kalo mau ngasih tau...
Haiiii Moms, ini dia si #SuperHeroKecil ku Kifta ...
How awesome is it that
when you know God is with y...
*Musim hujan baju gak apek walaupun gak kering #no...
.
Tata apa yang bikin kamu jatuh hati?
.
.
.
.
.
T...
Let's stay home baby 💚💚
Make up belum bisa dibilang on point tanpa hal mun...
Didn't post anything in the past few days because ...
#FriyayFaves by @the__glow__girl
Fav lip cream th...

MORE BEAUTY POSTS

💀 #BULUMATAJUDE EPISODE 33💀
.
.
💀@qlcosmet...
Facial Cleansing Tips : Bioderma Sensibio H2O - Te...
Ingin memiliki kuku yang lebih berwarna? Coba inti...
Contour dan highlight palette yang asli bagus bang...
We all have something that we don't like about our...
THE BEST ACNE PATCH EVER 🤩🥳
.
Been so amaze...
3 dari 5 produk favorit gue di penghujung 2019 ini...
INNOLAB Multi-Protection Sun Cream SPF 50+ / PA+++...
Tutorial Makeup Christmas Elf 🎄
Moga kalian suk...
DIY Facial At Home! *clear skin tips* - YouTube

Advertisement