OOPS
Please Login or sign up first to proceed.

close

loading ...

loading...
Go Back
“BAJU ANAK KAMPUS”


Happy Saturday guys 👋🏻. Hari ini aku pengen kasih tau buat kalian, especially yang udah jadi anak univ atau kampus sekarang. Semangat ya karena bentar lagi hari Senin dan aku tau loh baju yang paling bagus dan cocok untuk menyambut hari “Moanday”. Yaitu, jaket hoodie. Ye gak? Ya kan ceritanya kayak chill gt kan kalo pake hoodie apalagi pas hari Senin:) (personal opinion). Nah, @bajupolosjakarta jual banyak macam hoodie dan bahkan sweatpants loh guys👌🏻. •

Also, baju baju @bajupolosjakarta itu harganya pas babget deh buat kalian especially anak anak kampus:). GO CHECK IT OUT:)! –

📸. @williamhardjo .
.
.
.
.
.
#throwbackshoot #bajupolosjakarta #hoodie #collegelook #cowokjakarta #fashionjakarta #bajuanakkampus #fashionlife #inspocafe #fashionbloggerindonesia #fashionblog #bloggermafia #ootdindokece #ootdindonesiaa #ootdcowok #stylehunter #clozetteid #theshonet #trending #lookbookformen
post
2 likes
see more from this collectionInstagram

MORE JULIANMATTHEW POSTS

Vintage jacket mood for now. Really comfy and some...
Believe it or not: poses can also change the whole...
How to refresh yourself: Take a sip of coffee or f...
Monday’s style: a little bit extra with the sung...
Almost one day to the weekend, and CNY. Time may c...
Seek through the good side in everything. Don’t ...
Hi kalian, what’s up? Random sharing session yuk...
Have you freshen up? It’s Saturday, and don’t ...
Since I found my old picture, then, I decided to t...
Probably, it’s the best angle to achieve a high ...

MORE FASHION POSTS

Sage outfit for your serene weekend. Image shared ...
Create greater memories in this blissful month wit...
selalu suka kalau yang namanya jalan2 biar refresh...
Transform your two-piece into new set like this: h...
White shirt styling ala Clozetter @isnadani. Simak...
Personality via Prints: A Shanghai Street Style St...
Add some leather accessories to your casual look l...
13 Rectangle-Frame Sunglasses To Wear All Summer L...
Ladies, let's treat yourself this payday week with...
Clozette Ambassador @steviiewong styled her animal...

MORE BEAUTY POSTS

Sleeping mask dari Always Be Pure ini tak hanya di...
Cara Mencegah Bibir Kering Selama Berpuasa
Lassie Newfangled: [Review] Exfoliating Pad dari B...
What Happens When You Don’t Wash Your Hair
Akhirnya nemu sabun muka yang OK banget. Pas ada j...
ERHA & Clozette Shows You, How To Tackle The Acne ...
Yang punya skincare travel size, ada baiknya digun...
Salah satu cara untuk mendapatkan kulit glowing ia...
Here’s A ‘Bouquet’ To Make You Feel Even Mor...

Advertisement